BEDRIJFSTRAININGEN

Mindfulness en Stress Management

 

In deze training leert men in korte tijd met eenvoudig toepasbare technieken om stress te ontladen en zichzelf energie te geven. Een heel goede training voor de effectiviteit op het werk. En ook een goede methode als preventie voor ziekteverzuim.

Ingredienten: Aandacht, Ademhaling, Gezondheid en Vitaliteit! Een heel goede training als onderdeel van een coachingstraject, of om de dag mee te beginnen of af te sluiten. De praktische vaardigheden die de deelnemers leren, zijn altijd en overal toepasbaar en helpen bij het beheersen van uw persoonlijke energie management. Goed voor de vitaliteit van uw medewerkers en dus ook goed voor de effectiviteit op het werk. 

Lokatie: Door heel Nederland

Duur: 1 of 2 uur

Prijs: vanaf 250,- excl BTW

TRAINING OP MAAT

We maken graag een training voor u op maat. We gebruiken diverse technieken: (Therapeutisch) Adem- en Lichaamswerk, Mindfulness, Meditatie, Yoga en Qigong. Communicatie en verbindings oefeningen.

Lachen is Gezond!  

 

Een combinatie van meditatietechnieken uit verschillende disciplines samengebracht tot één prachtig geheel. Centraal staat lachen. Lachen werkt  diep ontspannend en geeft enorm veel energie. Lachen creeert lichtheid, positiviteit en Flow. We geven deze training ook in workshopvorm om zo meer FUN en bewustzijn te brengen in al onze serieusheid. Heerlijk lachen om onszelf.

Lokatie: Door heel Nederland

Duur: 1 of 2 uur

Prijs : vanaf 250,- excl. BTW

Het ijsbad! - Personal Power Now!

 

Zeer geschikt als voorbereiding op een intensieve periode voor uw CEO's waarin vele Targets behaald moeten worden. Ook geschikt als Special Event of Bedrijfsuitje.

 

Het ijsbad is een onvergetelijke ervaring voor al uw medewerkers.. 

Een transformerende individuele ervaring alsook een belevenis voor het hele team waar men nog jaren over zal spreken. Door het ijsbad in te gaan krijgt het hele lichaam een reset. Het immuunsysteem wordt geactiveerd en er komen allerlei gunstige stofjes vrij in het lichaam. Het werkt ontstekingsremmend en men is daarna minder vatbaar voor ziektes.

 

Ben je het ijsbad in gegaan dan geeft dat zoveel Personal Power dat je diep van binnen je innerlijke kracht aanspreekt (je Personal Power) waar je nog lang profijt van zult hebben.

Lokatie: Door heel Nederland

Duur: 2 uur of meer

Prijs : 75,- (excl BTW) per persoon.

Minimaal 10 deelnemers. 

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418