Ademworkshop - De Helende Kracht van de Adem

In deze workshop richten wij ons op het herstel van je natuurlijke ademhaling en het contact met je ware Zelf (Spirit, Ziel). De bewust verbonden ademhaling brengt ons direct terug in ons lijf, we worden ons meer bewust van ons lichaam, onze gevoelens en emoties, wat resulteert in meer energie.

 

​Maak jezelf vrij van spanningen, negatieve mentale massa (= zware negatieve gedachten) en alles wat je niet bent. Als de onechte lagen verdwijnen dan is er niets meer te doen... Alleen maar te Zijn... In stilte, vrede en verbondenheid met al dat is…

 

Ademhalen lijkt vanzelfsprekend. Toch is ademhalen een hele kunst. Stress, spanningen en emoties hebben direct invloed op onze ademhaling en gemoedstoestand. En goed nieuws: De ademhaling heeft direct invloed op onze stresslevels, emoties en gemoedstoestand! Door middel van een juiste ademhaling kun je je snel weer goed voelen en rust en helderheid in lichaam en geest creëren!

 

Je ademhaling is enorm krach. Het bewust omgaan met deze kracht maakt het mogelijk om meer rust, vreugde en geluk te ervaren in ons leven. ​

 

D.m.v. een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek - Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling - ervaar je totale ontspanning, overgave en extase! Je brengt bewustzijn en heling in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.  Het contact met jezelf en je lichaam verbetert en spanningen verdwijnen met elke ademhaling al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, je begint te bruisen en te vibreren tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Je denken stopt en extase ontstaat als vanzelf.

 

PRIJS:   30,- / 45,- EURO  (verschillend per lokatie)

JEZELF ERVAREN!

 

'Niet eindeloos praten en analyseren, maar ervaren! Bewust worden van je lichaam. 

Een groeiend besef van wie je werkelijk bent.’

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418