Kundalini Rising

Een nieuwe en moderne versie van de Osho Kundalini meditatie in de mix met de Osho Nadabrahma. Met live klankschalen en zacht verbonden ademen (rebirthing).

 

Door alle levenservaringen, door onze opvoeding en socialisatie, door pijnlijke momenten in het leven, beginnen we ons af te sluiten voor de volheid van het bestaan. We denken dat het beter is onszelf  in te houden, onze waarheid niet te spreken en onze levensenergie tegen te houden. We minimaliseren onze in-ademing en uit-ademing, we minimaliseren de expressie van wie we zijn… Daardoor worden we onbuigzaam, rigide, en creëren we een fysiek, mentaal en energetisch pantser, een beschermlaag….

 

Deze workshop helpt je om je weer te openen en deze door jezelf gecreëerde afweer, blokkades en beperkingen heel subtiel te doen smelten… Je levensenergie stroomt weer tintelend door je fysieke en pranische lichaam, en je ervaart een diepe release van spanningen, misschien zelfs van emoties… 

 

Schudden

Je schudt je hele lichaam los, en zoals Osho hierover zegt: “Je smelt de rots diep van binnen.” Alle vastzittende en bevroren energie (Kundalini) begint te smelten en te stromen. Back into the Flow!

 

3CM

De “Three Centers Merge” is een simpele en tegelijkertijd ongelooflijk krachtige Qigong oefening. Alle energie stroomt terug naar je Hara, terug naar je Core. Hier raak je weer diep gecentered in jezelf! 

 

Adem

We vervolgen de workshop met zacht verbonden ademen (rebirthing) in zowel je Buik als je Hart. Verzachtend, verstillend, openend en helend voor Body, Mind en Soul…

 

Humming & Live Klankschalen

Humming is zo oud als pranayama. Je ‘zoemt’ op de geluiden van Ilanit’s live klankschalen. Spanningen smelten weg en je heelt je Lichaam en Geest. Al je cellen dansen en zingen!

 

Geven en ontvangen

De volgende fase na het zoemen is het uitwisselen van je levens energie met het Bestaan… Het is tevens een prachtige Qigong oefening.

Je begeleiders

Arno heeft 30 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademwerk, meditatie en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Sinds 1991 is Osho zijn Guru. Ilanit is als jong meisje opgegroeid in verschillende Osho communes. Zij werd omringd door spiritualiteit en meditatie.

Arno & Ilanit werden verliefd in 2020. Hun levensmissie is het begeleiden van mensen in spirituele groeiprocessen. “Vanuit deze passie zijn we gaan samenwerken en bieden we prachtige workshops aan. We delen dezelfde passies in het leven en hebben ook nog eens dezelfde Guru: Osho!

 

Wij delen graag onze liefde, ervaring en kwaliteiten met je en zien ernaar uit je te mogen ont-moeten.”

  • Facebook

Arno Nistal ten Veen

Lekpoort 14

2152 HS Nieuw-Vennep