top of page

Chakra Journey - Breathe, Move and make a Sound

Voor wie?

Vroeg of laat op je Yoga pad begin je aan een reis van het grofstoffelijke fysieke lichaam naar je fijnstoffelijke lichaam, je prana lichaam, oftewel je energie lichaam. Wil jij meer ervaren dan alleen de materiële wereld en je fysieke lichaam? Het is mogelijk! We maken een avontuurlijke reis door onze 7 belangrijkste chakra's. Je wordt je heel bewust van je energie lichaam en je zult met gemak je aura en je chakra's kunnen voelen...

 

Intentie!

De focus in de 'Chakra Journey’ is er onder andere op gericht dat jij je bewust wordt van de verbinding tussen je energie lichaam en je adem, en dat je je chakra's leert voelen en localiseren. Je geeft jezelf een enorme energie boost! Deze workshop is ervaringsgericht. Veel interessanter dan intellectuele kennis en theorie uit boeken, is het direct ervaren van je eigen energie lichaam en je chakra's.

 

Wat gaan we doen en ervaren?

Het eerste deel van de workshop is actief en dynamisch. Het is de Osho No-Dimensions Meditatie. De eerste fase van deze meditatie komt van de hedendaagse meester Gurdjieff: je ademt en beweegt in alle richtingen; je maakt bepaalde handbewegingen (van je Hart Chakra naar je Buik Chakra, en weer terug) en je bereid je voor op de grand finale: Sufi Whirling! Door deze Sufi dans (het draaien om je as) raak je helemaal gecentered in je Hara, je Core.  Na de pauze gaan we verder met het tweede, rustigere deel van de workshop. Het is de Osho Chakra Sounds Meditatie: We maken zachte harmonische klanken in onze 7 chakra's. We gaan drie keer omhoog en weer omlaag door de verschillende chakra's en elk chakra heeft zijn eigen klank...

 

De adem en meditatie technieken die we toepassen, activeren, verruimen en bevrijden de stroom van prana (levensenergie) in je lichaam.

"We zien ernaar uit onze Liefde, ervaring en kwaliteiten met je te delen.”

Chakra Journey in Amsterdam. Breath and Sound.

In de workshop ademen we diep in, naar de chakra's toe, we bewegen met de handen bij de energie centra en we raken soms de chakra's aan terwijl we diep ademen.

Svadisthana Chakra. Chakra Journey in Amsterdam.

Svadisthana Chakra is je

sacrale chakra.

Staat o.a. voor seksualiteit, creativiteit en levensenergie.

bottom of page