top of page
Het Transformatie Proces

Werkwijze

In ongeveer zes maanden zal ik je begeleiden in je Transformatie Proces. We starten met het samen formuleren van je doelen, de resultaten die je wilt behalen, het pad ernaartoe en de lengte van het pad. Je kunt zelf je tempo bepalen. De frequentie van de sessies is ongeveer 1 keer per twee of drie weken.

Wat ontvang je van mij?

* 8 x prive (adem) sessies

* 2 x doelen stellen coaching sessies

* Video bellen tussen de sessies in

* Mijn boek: Adem en Extase - De Bevrijding!

* Theorie vd 5 Skills to Happiness

* In detail begeleiding bij je bewust verbonden ademhaling (herkennen en doorbreken van beperkende adempatronen)

* Begeleiding bij de 29 praktijk oefeningen uit het boek

* Eind Evaluatie met persoonlijke tips en aandachtspunten.

Boek: De Bevrijding

Mijn boek begeleidt je door je Transformatie Proces. Je bestudeert de hoofdstukken en doet de praktische oefeningen, die we in de sessies zullen bespreken. Het boek zal je nog vele jaren tot steun zijn op je op je levenspad.

Meditatie

Video bellen

Tussen de sessies door kun je gebruik maken van de mogelijkheid om met mij te videobellen (max. 30 minuten). Dit kan je helpen bij je thuisopdrachten naar aanleiding van de sessies, en bij de theorie en praktijk oefeningen uit het boek.

Waarde Transformatie Proces: € 1985,--

foto%20ademworkshop%20lochem_edited.jpg

Jij staat centraal

Jouw Persoonlijke Transformatie Proces staat centraal en leidt de weg. Samen formuleren we je doelen en de resultaten die je wilt behalen, en het pad ernaartoe. Wat wil jij precies transformeren? Welke nieuwe vaardigheden wil je ontwikkelen? Hoe gaat jouw Transformatie Proces eruit zien? Wie ben je nu? En wie zul je zijn na het Transformatie Proces? Hoe zal je leven er dan uit zien? 

Transformatie

Wat is dat eigenlijk, Transformatie? In rebirthing ademwerk is het altijd mijn intentie om de coachee te ondersteunen integratie te bewerkstelligen. Integratie is de transformatie van afkeuring en onderdrukking (van gevoelens, situaties, personen, etc.) naar acceptatie, dankbaarhied en celebratie!

 

Transformatie is dus een grote innerlijke verandering die zich ook manifesteert en zichtbaar wordt in je uiterlijke wereld. Je houdt bijvoorbeeld niet langer vast aan wrok, je vergeeft jezelf en anderen, je wordt de beste versie van jezelf en je definieert nieuwe doelen en resultaten die je wil bereiken. Het is tijd voor een nieuwe jij. De jij die je echt wilt zijn!

Dynamic-Freak-out-4.jpg
bottom of page