top of page
Adem Cirkels

Inhoud

In een kleine groep van 10 - 12 personen komen we vijf keer samen. Je eigen leer- en groeiproces met betrekking tot de Adem staat centraal. We beoefenen vooral de bewust verbonden ademhaling (rebirthing). Daarnaast ook enkele pranayama's uit de Yoga die je enorm zullen helpen je adem verder te openen. Je bent specifiek gericht op het onderzoeken van je adempatronen en het verbeteren van je ademhaling. Dit leidt als vanzelf tot diepe inzichten en transformaties op Fysiek, Emotioneel, Mentaal en Energetisch niveau.

Commitment

Jouw commitment is het allerbelangrijkste als je resultaten wil behalen. Je verschijnt op de 5 bijeenkomsten. Je schrijft verslagen over je sessies mbt blokkades, inzichten, vorderingen, transformaties, etc..

Adem Cirkel - Level 1: Healing

Je onderzoekt de details van je adempatroon, je doorbreekt en verandert je ademhaling, je beoefent de Ujjayi en de Full Yogic Breath die je helpen om bewuster en meer compleet je volledige ademcapaciteit te benutten. Level I leidt als vanzelf tot diepe inzichten, healing en transformaties op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Thuisopdrachten

Aan het eind van elke bijeenkomst geef jij jezelf een thuisopdracht.

Eerstkomende Adem Cirkel

Adem Cirkel Level I : Healing

Data

- Zaterdag 29 april, 10:00 - 13:00 uur

- Zondag 21 mei,    10:00 - 13:00 uur

- Vrijdag 30 juni,     19:00 - 22:00 uur

- Zaterdag 16 sept. 10:00 - 13:00 uur

- Zaterdag 21 okt.   10:00 - 13:00 uur

Locatie

Natuurlijk Vertrouwen, Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Waarde

Je betaalt 245,- vooraf. Eventueel in twee termijnen te betalen.

Bevrijd jezelf

​Maak jezelf vrij van spanningen, negatieve mentale massa (= zware negatieve gedachten) en alles wat je niet bent. Als de onechte lagen verdwijnen dan is er niets meer te doen... Alleen maar te Zijn... In stilte, vrede en verbondenheid met al dat is…

Adem en Extase, Arno begeleidt groep.jpg

Happiness

D.m.v. een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek - Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling - ervaar je totale ontspanning, overgave en extase! Je brengt bewustzijn en heling in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.  Het contact met jezelf en je lichaam verbetert en spanningen verdwijnen met elke ademhaling al tintelend steeds verder uit je lichaam.

 

Alles in jou komt weer tot leven, je begint te bruisen en te vibreren tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Je denken stopt en extase (happiness) ontstaat als vanzelf...

Adem Cirkel - Level 2: Five Keys to Happiness

In vijf bijeenkomsten werk je met de vijf sleutels tot Geluk - dit zijn de 5 elementen van de rebirthing ademhaling - die leiden tot Acceptatie, Vrede, Vreugde, Dankbaarheid en Gelukzaligheid! Je bestudeert de 5 sleutels en past ze toe in je ademsessies en je leven.

Je thuisopdrachten bestaan o.a. uit het lezen van hoofdstukken, en het doen van praktische oefeningen uit mijn boek: Adem en Extase - De Bevrijding! 

Ik wil dit ook!

Heb je een yogaschool, spiritueel centrum of zou je thuis graag een Adem Cirkel willen aanbieden?

 

Neem dan contact met me op. Ook is het mogelijk een Cirkel op maat te maken die voldoet aan jouw wensen. Ik sta open voor overleg.

bottom of page