top of page
Adem Cirkels

1. Adem Cirkel Breathwork, Level Basic.

Deze Cirkel bied ik maandelijks aan in Weesp. Dit zijn eigenlijk "losse" ademworkshops, wat betekent dat je vrij bent om mee te doen of niet. Je meldt je dus per keer aan. Er is plek voor maximaal 16 deelnemers.

Locatie

Yoga Studio Yoga Today, Blomstraat 36 (kerk), Weesp

Data

- Zondag 22 oktober,    14:00 - 17:00 uur

- Zondag 19 november, 14:00 - 17:00 uur

- Zondag 17 december, 14:00 - 17:00 uur

- Zondag 21 januari,     14:00 - 17:00 uur

Waarde

45,- (3 uur)

Bevrijd jezelf

​Maak jezelf vrij van spanningen, negatieve mentale massa (= zware negatieve gedachten) en alles wat je niet bent. Als de onechte lagen verdwijnen dan is er niets meer te doen... Alleen maar te Zijn... In stilte, vrede en verbondenheid met al dat is…

Adem en Extase, Arno begeleidt groep.jpg

Happiness

D.m.v. een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek - Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling - ervaar je totale ontspanning, overgave en extase! Je brengt bewustzijn en heling in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

Het contact met jezelf en je lichaam verbetert en spanningen verdwijnen met elke ademhaling al tintelend steeds verder uit je lichaam.

Alles in jou komt weer tot leven, je begint te bruisen en te vibreren tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Je denken stopt en extase (happiness) ontstaat als vanzelf...

Commitment

Nadat je kennis hebt gemaakt met ademwerk wil je misschien enkele zaken in je leven aanpakken waar je tegen aanloopt. Jouw commitment is dan het allerbelangrijkste als je resultaten wil behalen. In Level I is je commitment het aanwezig zijn op de (3 of 5) bijeenkomsten en je aandacht in de bijeenkomsten te richten op de thema's en onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. In Level 2 wordt er nog wat meer van mij en van jou gevraagd. We gaan dieper in op de vijf sleutels tot geluk, dit zijn de vijf elementen van de verbonden ademhaling. Je leert de sleutels toe te passen in je ademsessies en in je dagelijks leven. Verder schrijf je verslagen over je sessies mbt blokkades, inzichten, vorderingen, transformaties, etc..

Kundalini Yoga Ademhaling
ademwerk pranayama
Ademhalingsmeditatie

2. Adem Cirkel Healing - Level I

Je onderzoekt de details van je adempatroon, je doorbreekt en verandert je ademhaling, je beoefent de Ujjayi adem en de Full Yogic Breath die je helpen om bewuster en meer compleet je volledige ademcapaciteit te benutten. Level I leidt als vanzelf tot diepe inzichten, healing en transformaties op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch niveau.

Thuisopdrachten

Er zijn geen verplichtingen. Je wordt wel uitgenodigd om sommige ademoefeningen thuis te doen, maar je bepaalt het helemaal zelf.

Rijsenhout

De volgende Adem Cirkel (3x)

inschrijving open!

Adem Cirkel Level I : Healing

Data

- Zondag 29 Okt.,  10:00 - 13:00 uur

- Zondag 26 Nov., 10:00 - 13:00 uur

- Zondag 14 Jan.,   10:00 - 13:00 uur

Locatie

Centrum Natuurlijk Vertrouwen

Bennebroekerweg 2, Rijsenhout.

Waarde

200,- 

Adem Cirkel - Level 2

Five Keys to Happiness

In vijf bijeenkomsten werk je met de vijf sleutels tot Geluk - dit zijn de 5 elementen van de rebirthing ademhaling - die leiden tot Acceptatie, Vrede, Vreugde, Dankbaarheid en Gelukzaligheid! Je bestudeert de 5 sleutels en past ze toe in je ademsessies en je leven.

Je thuisopdrachten bestaan o.a. uit het lezen van hoofdstukken, en het doen van praktische oefeningen uit mijn boek: Adem en Extase - De Bevrijding! 

Ik wil dit ook!

Heb je een yogaschool, spiritueel centrum of zou je thuis graag een Adem Cirkel willen aanbieden?

 

Neem dan contact met me op. Ook is het mogelijk een Cirkel op maat te maken die voldoet aan jouw wensen. Ik sta open voor je wensen.

bottom of page