top of page
Adem Cirkels

1. De Breathwork Ademcirkel

Deze Cirkel bied ik maandelijks aan in Weesp en regelmatig op andere plekken in Nederland. Bevrijd de stroom van je levensenergie!  Je meldt je per keer aan. Maximaal 16 deelnemers.

Locaties

Yoga Studio Yoga Today te Weesp

Yoga Studio Om Yoga te Vught

Studio Natuurlijk Vertrouwen te Rijsenhout, etc.

Data

- Zondag 29 sept.  14:00 - 17:00 uur, Weesp

- Zondag 20 okt.    14:00 - 17:00 uur, Weesp

- Zondag 17 nov.   14:00 - 17:00 uur, Weesp

- Zondag 15 dec.   14:00 - 17:00 uur, Weesp

Waarde

45,- early birds, daarna 55,-

Bevrijd jezelf

​Maak jezelf vrij van spanningen, negatieve mentale massa (= zware negatieve gedachten) en alles wat je niet bent. Als de onechte lagen verdwijnen dan is er niets meer te doen... Alleen maar te Zijn... In stilte, vrede en verbondenheid met al dat is…

Adem en Extase, Arno begeleidt groep.jpg

"In verband met je eigen veiligheid en gezondheid, is de adem cirkel (ademwerk in een groep) niet geschikt voor je als je zwanger bent, of als je anti-depressiva of anti-psychotica medicijnen gebruikt. Je kunt dan in overleg wel privé ademsessies volgen. Neem daarvoor contact op met Nistal via email: ademenextase@gmail.com."

Happiness

D.m.v. een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek - Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling - ervaar je totale ontspanning, overgave en extase! Je brengt bewustzijn en heling in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.

Het contact met jezelf en je lichaam verbetert en spanningen verdwijnen met elke ademhaling al tintelend steeds verder uit je lichaam.

Alles in jou komt weer tot leven, je begint te bruisen en te vibreren tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Je denken stopt en extase (happiness) ontstaat als vanzelf...

Breathwork Adem Les (1 x p mnd)

Bij YogaToday in Weesp kun je nu 1 x per maand op de vrijdagavond, van 19:45 - 21:00 uur een Adem les meedoen!

 

We werken aan het verbeteren van je in-ademing (neem meer energie in je op) en aan je uit-ademing (leer echt los te laten en ontspannen). En nog veel meer natuurlijk.. Ik maak gebruik van verschillende methoden en technieken: Ademwerk, Yoga, Qigong en meer..

 

De Data: 8 mrt, 5 april, 3 mei, 14 juni 12 juli.

De les is voor studenten met een abonnement bij YogaToday en zonder (E 17,-).

Kundalini Yoga Ademhaling
ademwerk pranayama
Ademhalingsmeditatie

Ik wil dit ook!

Heb je een yogaschool, spiritueel centrum of zou je thuis graag een Adem Cirkel of Adem Special willen aanbieden? Neem dan contact met me op. Ook is het mogelijk een Cirkel op maat te maken die voldoet aan jouw wensen.

bottom of page