top of page

De Helende Kracht van Adem en Klank

met Live Klankschalen

Je Ware Zelf

In deze workshop richten wij ons op het herstel van je natuurlijke ademhaling en het contact met je Ware Zelf (Spirit, Ziel).

Innerlijke Reis

Door middel van Rebirthing ademwerk maak je een innerlijke reis waarin je allerlei energieën in jezelf bevrijd. Je leert de diepe stroom van levensenergie in jezelf toe te laten en vrij te laten stromen. Verwonderd en dankbaar zullen er transformaties en inzichten ontstaan. Na het ademwerk kom je als vanzelf in een diepe ontspanning. In deze fase van ontspanning ontvang je een klankbad waarin we spelen op tibetaanse en kristallen klankschalen, gongs, navaho fluiten en shrutibox. Ook gebruiken we mantrazang en affirmaties.

 

Adem

De bewust verbonden ademhaling brengt ons direct terug in ons lijf, we worden ons meer bewust van ons lichaam, onze gevoelens en emoties, wat resulteert in meer energie.

 

​Maak jezelf vrij van spanningen, negatieve mentale massa (= zware negatieve gedachten) en alles wat je niet bent. Als de onechte lagen verdwijnen dan is er niets meer te doen... Alleen maar te Zijn... In stilte, vrede en verbondenheid met al dat is…

 

Ademhalen lijkt vanzelfsprekend. Toch is ademhalen een hele kunst. Stress, spanningen en emoties hebben direct invloed op onze ademhaling en gemoedstoestand. En goed nieuws: De ademhaling heeft direct invloed op onze stresslevels, emoties en gemoedstoestand! Door middel van een juiste ademhaling kun je je snel weer goed voelen en rust en helderheid in lichaam en geest creëren!

 

Je ademhaling is enorm kracht. Het bewust omgaan met deze kracht maakt het mogelijk om meer rust, vreugde en geluk te ervaren in ons leven. ​

 

D.m.v. een eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek - Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling - ervaar je totale ontspanning, overgave en extase! Je brengt bewustzijn en heling in je fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.  Het contact met jezelf en je lichaam verbetert en spanningen verdwijnen met elke ademhaling al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, je begint te bruisen en te vibreren tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Je denken stopt en extase ontstaat als vanzelf...

 

Klank

Nistal geeft 'De Helende Kracht van de Adem' al meer dan 20 jaar door heel Nederland. Soms, zoals in deze workshop, werkt hij samen met sound healers, die in de ontspanningsfase wat extra's brengen: Tibetaanse en Kristallen Klankschalen. 

 

Harmonieuze klanken leiden tot innerlijke harmonie en zelfs tot harmonieuze vormen - mandala's - in water. En we  bestaan voor 70% uit water! Klanken kunnen dus leiden tot diepe innerlijke heling en transformatie.

PRIJS:   39,- / 55,- EURO  (verschillend per locatie)

foto%20ademworkshop%20lochem_edited.jpg

"Harmonieuze klanken   zorgen voor een verdieping van je ontspanning, overgave, vrede en vreugde." 

Unsplash-klankschaal-2.jpg

Ontmoet

de diepte

van je

Ware Zelf.

Image by Saubhagya gandharv

Luister...

naar de Stilte...

Unsplash-klankschaal-1.jpg
bottom of page