Abstract woman was meditating in sunrise and rays with energy of light on landscape, soft

Prive Ademsessies ~ Adem & Coaching

Wat gebeurt er in een ademsessie?

Tijdens het ademen ben je in een soort Trance staat. Je bewustzijn verruimt en je ervaart jezelf op een geheel nieuwe manier.

 

Je bent super sensitief, voelt alles in je fysieke, energetische, emotionele en mentale lichaam en doorziet hoe alles in jou samenwerkt tot de manifestatie van je leven waar je nu bent.

 

Je leert in je ademsessies door te ademen met alles wat er in jou is. Dat leidt tot Totale Ontspanning en Extase. Tegelijkertijd kun je gewoon met mij in gesprek zijn, delen wat je meemaakt of je kunt vragen stellen.

 

Ik zal geregeld je adem bijsturen door je aanwijzingen te geven, soms vergezeld met een aanraking (buik of borstkas).

Een enkele keer wordt er niet specifiek geademd maar worden andere methoden ingezet, zoals Voice Dialogue (= opstellen innerlijke delen), Lichaamswerk, Qigong, Yoga poses, etc.

Persoonlijke aandacht in Ademworkshop.
Abstract woman was meditating in sunrise and rays with energy of light on landscape, soft

Ervaar je eigen energie lichaam, je aura. 

Je bent een energetisch spiritueel wezen.

Bliss, Extase en ontspanning aan het eind van een ademsessie.

Totale Ontspanning, Overgave en Extase!

Persoonlijke aandacht in Ademworkshop van Adem en Extase.
abstract orange painted picture with circle pattern, mandala of svadhisthana chakra.jpg

Klachten die snel verminderen of genezen door Ademsessies

​Hyperventilatie, Burn-out, Depressie, Angst en paniek, benauwdheid, Hoofdpijn en Migraine, Spijs- verteringsproblemen, Ademhalingsproblemen, Huidproblemen, (bv Eczeem), ADHD, Faalangst, Lage Zelf-waardering, Examenvrees, Zinloosheid, Doelloosheid, Stress en Drukte in je Hoofd, Slaap Problemen (insomnia), etc.

Wat leveren ademsessies je nog meer op

Totaal en onvoorwaardelijk van jezelf houden, Ontdek je levensdoel, Energie en vitaliteit, Diepe Ontspanning (mentaal en fysiek), Inzicht in samenhang denken, voelen, emoties en gedrag, Thuiskomen op Aarde, Meer concentratie en focus, Heldere en kalme geest, Positiever in het leven staan, Opent je hart, je ervaart meer vreugde, Detox: verbeter je gezondheid.

Persoonlijke Doelstelling

Jouw Persoonlijke Doelstelling staat centraal tijdens de coaching- en ademsessies.

 

Jij omschrijft je doelstelling helder en meetbaar, zodat we weten waar we mee bezig zijn en waar we uit willen komen.

 

Samen zijn we het eens over de te bewandelen weg, de manier van begeleiden en de technieken die we toepassen.

 

Indien nodig passen we onderweg je doelstelling nog wat aan. 

Dynamic-Freak-out-4.jpg
Ademwerk

Spanning zet je eerst vast door je adem te minimaliseren en/of vast te zetten of in te houden. Dat leidt ertoe dat je je in een continue staat van stress (vecht of vlucht reactie) bevindt, waardoor het je maar niet lukt om tot rust en ontspanning te komen. Het lichaam maakt dan continu stresshormonen aan (o.a. Cortisol en Adrenaline) waardoor je gestressed blijft, zowel in lichaam als geest.. Door je adempatroon te veranderen ontstaat een nieuwe situatie. Door de bewust verbonden ademhaling maak je endorfinen (gelukshormonen) aan. Het wordt dan ook ineens weer makkelijk om positief te denken. Dan wordt je hele groeiproces een stuk leuker en makkelijker!

Levensvreugde

Het volgen van sessies of coaching zal je levenslust en levensvreugde bevrijden die eerst opgesloten zaten in of verborgen onder je afweer, je angst, je ongemak, je stress, je burn-out. In een ademsessie bevrijd je je bevroren levensenergie. Deze levensenergie is van nature liefde, vrede, bewustzijn, en pure levensvreugde!

Ademsessies: ga een groeiproces met jezelf aan!

 

Ik nodig je uit om je vrij te voelen en (de waarheid over) je huidige situatie met mij te bespreken.

 

De meeste mensen beginnen hun adem sessies of coaching met een kennismakingssessie. Als het je bevalt en je zou ermee door willen gaan, dan zou het je helpen als je een commitment voor in ieder geval 5 sessies maakt. Een goede frequentie voor het doen van (de eerste 5) sessies is 1 x per 14 dagen. Maar het is heel persoonlijk hoe jij dat wilt en kunt invullen. Het is ook afhankelijk van hoeveel tijd jij thuis besteed aan adem(oefeningen) en je thuisopdrachten die je soms aan het eind van een sessie meekrijgt. Je commitment is belangrijk, zodat jij echt de de tijd neemt voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat is namelijk een proces. Je hebt een hele tijd gedaan om patronen en overlevingsstrategieën te maken voor jezelf, die nu tegen jou werken, die je nu - na zoveel jaar trouwe dienst - beperken om optimaal van het leven te genieten. Die vastgeroeste patronen zijn niet in 1 of 2 sessies doorbroken... Neem dus de tijd voor jezelf. Je verdient het allerbeste!

 

Over Weerstand en Commitment

Er kan een moment komen in de sessies, zo ergens tussen de 3e en de 7e sessie, dat je veel weerstand tegen de sessies of je coach ervaart. Dit is eigenlijk een heel goed teken! Het laat zien dat je dicht bij je kern komt. We willen meestal bewust wel veranderen, maar het Ego en je onderbewuste willen waarschijnlijk alles bij het oude houden. Overlevingsmechanismen en oude patronen worden dan (onbewust) ingezet. Oude overtuigingen, gedrag, vecht- en vluchtmechanismes... Het is een (voorlopig) laatste stuiptrekking van het ego. Daarom is het goed dat je je van te voren commit om ook tijdens deze fase van je groeiproces je blik gericht te houden op je doelstelling en door te gaan met de sessies.

Extase: We maken uiteraard het hele proces zo plezierig mogelijk voor je! Bewust verbonden ademen geeft je direct zoveel zuurstof en Prana (levensenergie) dat je je aan het eind van elke sessie gelukzalig voelt, extatisch. De meeste mensen geven aan dat ze zich nog nooit in hun leven zo totaal ontspannen hebben gevoeld. En hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe makkelijker het is je leven bij te sturen in de gewenste richting!

ademende vrouw 4.jpg
ademende vrouw 1.jpg
ademende vrouw 3.jpg

Commitment naar clienten: Niet goed? Geld terug!

Ik geef alles wat ik in me heb om de client te ondersteunen de verantwoordelijkheid voor zijn/haar leven weer op zich te nemen en het zelf-helend vermogen te herstellen. Soms is dat in zachtheid en vriendelijkheid, soms is juist discipline of een grote dosis enthousiasme of humor nodig. Is een client niet tevreden met een sessie? Dan krijgt ie z'n geld terug.

Commitment van clienten: Verantwoording nemen en thuis oefenen!

Het commitment van de client bestaat uit het verantwoording nemen voor hun leven: dat is het realiseren dat ze hun eigen werkelijkheid creëren en ernaar handelen. Wat leidt tot een succesvolle serie van ademsessies, (dat de client zijn gestelde doelen bereikt) is dat de client zijn verslagen maakt, en de thuisoefeningen regelmatig doet zoals afgesproken. Je bereikt geen nieuwe resultaten als je hetzelfde blijft doen wat je altijd al deed. Je houdt ook een soort dagboek bij zolang je sessies doet.