Visie

Bevrijd jezelf!

Adem, liefde en het hart

Veel van onze spanningen en gevoelens van ontevredenheid komen voort uit het afsluiten van ons hart. We kunnen dan geen liefde meer geven en ontvangen. We creeren dan een illusie van afgescheidenheid. Dit is een van de grootste oorzaken van het menselijk lijden.. Bewust verbonden ademen helpt je om alle spanningen rondom je hart en alle muurtjes die je ooit hebt opgetrokken te doen oplossen! Na een goede ademsessie voel je je weer verbonden met jezelf, met anderen en met al dat is..

 

Negatieve mentale massa

Als we verbonden ademen (Rebirthing of Reichiaans), dan bevrijd je denken zich van de negatieve mentale massa die zich in de loop van (soms tientallen) jaren in je heeft opgehoopt. En fysieke spanningen verdwijnen al tintelend uit je lichaam... 

Negatieve mentale massa bestaat uit levenslust belemmerende gedachten die je zwaar maken, log en star... Die ervoor zorgen dat je niet het optimale uit je leven haalt. Ze worden ook wel 'Core Beliefs' genoemd of ook 'Persoonlijke Wetten'.  Het zorgt er ook voor dat je liever in je schulp kruipt en kiest voor het bekende en veilige, waardoor langzaam maar zeker je leven steeds saaier wordt. Je leeft nog wel, maar waarvoor eigenlijk?

 

Maar: Het leven is een avontuur en het wil geleefd worden, totaal, 100%, met je hele wezen. Extase ligt binnen handbereik!Wordt het denken gezuiverd door de adem, dan ontstaat er Ruimte… Stilte… Vrede... Licht... Dan krijgt positiviteit zijn kans, het creeren van dromen en het manifesteren van je diepste verlangens is weer een spontaan en natuurlijk proces, gemakkelijk. Het is je geboorterecht.​

 

Ziels-Realisatie

Wat voeding is voor je lichaam, liefde voor het hart, is ademen voor je ziel. In ademsessies kun je het gevoel krijgen alsof je ziel incarneert in je lichaam. Vaak voelt je lichaam best zwaar aan na een sessie, je ervaart ineens de zwaartekracht weer omdat je niet langer half boven je lichaam zweeft. Kom maar terug, kom maar thuis in je lichaam!

​

Waarom ben je eigenlijk hier, op deze Aarde, op dit moment? Wat is de dieper liggende betekenis van jouw bestaan? Waarom ben jij hier-en-nu? Wie ben jij? Wat is het leven? De antwoorden op deze vragen bevinden zich in je Ziel, je echte Zelf. Ademen helpt je op je pad van Ziels-Realisatie.

Het Rebirthing Ademproces herstelt het contact tussen je lichaam en je denken, tussen je denken en je Ziel, en tussen je individuele Ziel en de grote Kosmische Ziel… Je leert weer te luisteren naar je hart, naar je innerlijke stem, je intuitie. Het ontvangen van de Rebirthing Ademhaling (bewust verbonden ademen) is het ontvangen van een spirituele heling. Een heling die je blijvend zal transformeren!

 

Kom en bevrijd jezelf van alles wat je beperkt.

Je bent een Ziel in een mensenlichaam.

Je bent een manifestatie van levensvreugde!

Je bent vrij!

 

Website Arno ten Veen:

Golf

De vrije en natuurlijke adembeweging gaat als een golf door ons lichaam. Alles wat leeft pulseert. Het dijt uit en krimpt in, reikt uit en trekt zich terug, in een voortdurende reactie op innerlijke behoeften en invloeden van buitenaf. Dit pulseren komt in het menselijk lichaam o.a. tot uiting in de hartslag,  in het cranio-sacrale systeem maar ook natuurlijk in de ademhaling. Bewust verbonden ademen herstelt de natuurlijke golfbeweging van de ademhaling. Alles in jou gaat weer stromen in harmonie met de golvende ritmes van de Natuur... 

 

Adem is pure Levensenergie: Prana.

 

Adem is Bewustzijn

Elke afkeuring of ontkenning begint met het onderdrukken en minimaliseren van de adem. Als je je adem gaat verdiepen dan ontstaat er een verruiming van je bewustzijn. Dat wat onderdrukt was wordt weer zichtbaar en voelbaar. Volledig ademen ontsluit de waarheid en maakt je vrij!

Bewust Verbonden ademen leidt tot:

- Totale Ontspanning

- Opent je Hart

- Verruiming Bewustzijn

- Stress release

- Balans in lichaam en geest

- Energie en vitaliteit!

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418