Curriculums
Arno Nistal ten Veen. Ademtherapeut, Rebirther, Ademcoach.

Arno Nistal ten Veen

Ademtherapeut/Ademcoach (Rebirthing), Yogadocent, Meditatie Begeleider,

Qigong instructeur, Mindfulness

Ilanit Rani de Wilde. Sound Healer, Yogadocent, meditatie begeleidster.

Ilanit Rani de Wilde

Sound Healer, Yogadocente,

Meditatie Begeleidster, Mindfulness

Ik begon als 16 jarige met meditatie en self-healing. Op mijn 23e koos ik definitief het levenspad van persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustzijn.

 

Sinds 1991 is Osho mijn spiritueel leraar. Van Osho heb ik geleerd dat Vrijheid en Verantwoordelijkheid, Liefde en Meditatie samengaan. Genieten van je leven is mogelijk als je bereid bent volledig verantwoordelijk te zijn voor je keuzes, creaties, gedachten, dromen en relaties. “Het leven is een prachtig Avontuur!” In die tijd volgde ik een opleiding tot Rebirther/ademtherapeut. het was diep werken aan mezelf, de schaduwkanten in mezelf belichten, oude vastzittende emoties loslaten, vergeven, etc. Ik ben nog steeds dankbaar dat ademwerk op mijn pad is gekomen. Het is mijn grootst passie. 

 

In 2004 ben ik het sjamanisme in gedoken: de Zweethut ceremonie, Vision Quest, en heb ik mij opnieuw verbonden met (Moeder) Aarde, Vuur, Water en Lucht.

 

Voor het werk met paddestoelen en de magische drank Ayahuasca ben ik bij de sjamanen in de Amazone en de Andes geweest. Hier heb ik o.a. geleerd mijn hart te openen en me over te geven aan dat wat is..

 

Ik heb de volgende Trainingen en Opleidingen gedaan: 

 

Ademtherapie

Rebirthing ademtherapie (2 jaar)

Neo-Reichiaanse Therapie en Energetische Integratie (2 jaar)

Tantra, Relaties, Intimiteit en Seksualiteit

Sex Counsellor Training Osho Humaniversity (2 years)

Encounter Training Osho Humaniversity (2 years)

 

Meditatiebegeleider

Osho Actieve Meditaties

AUM Meditatie Veeresh, Osho Humaniversity

Sociale Meditaties Osho Humaniversity

Zen (Rebirthing opleiding)

  

Yogadocent 

Power Yoga 

Ashtanga & Freestyle Vinyasa (1,5 jaar)

Iyengar Yoga (techniek, alignment) (2 jaar)

Qigong instructeur

Chi Neng Qigong, Level 1 certificaat in 2017.

Ik ben opgegroeid met ouders die “sannyasin” werden, (toegewijd aan de Indiase meester Osho) en heb daardoor mijn jeugd in Osho communes gewoond.

 

Daar ben ik heel dankbaar voor: Ik heb zoveel verschillende mensen mogen ontmoeten, zoveel gezien en beleefd, waardoor ik flexibel en tolerant in het leven sta. Ik voel dat ik leef en met beide benen in de wereld sta, in plaats van leef en van de wereld ben.

Natuurlijk heb ik dit lang niet altijd zo gevoeld, maar na lange zoektochten en vele ervaringen voel ik mij in verbinding met mijzelf en de mensen om mij heen.

 

Mijn ervaringen helpen mij om mensen te begrijpen en ze te zien met compassie.

Ik leef steeds meer vanuit mijn hart, en iedere dag heb ik weer die keuze… Hoe mooi is dat?!

Mijn drive is mijn passie voor het leven en compassie voor de mensen om mij heen. Het is heerlijk van daaruit mijn talenten te delen met de wereld. 

Mijn yogalesssen zijn geïnspireerd op Hatha, Kundalini en Dru Yoga. Ik  werk meestal met een thema, “een deugd”, die als een rode draad door mijn les loopt. De houdingen pas ik daarop aan zodat het elkaar dieper versterkt.

Naast mijn reguliere behandeling voor Lyme heb ik een half jaar lang wekelijks een 1 op 1 klankbad mogen ontvangen. Dit heeft enorm bijgedragen aan mijn herstel. Doordat ik zo werd geraakt door de klanken, en mijn hele systeem er zo positief op reageerde, heb ik bij een natuurgeneeskundige een levend bloedanalyse laten doen; vóórafgaand en na een klankbad kun je op de foto’s het verschil van mijn bloedcellen zien. Inmiddels geef ik zelf klankbaden, in groepen en individueel. Dat zijn dat echt prachtige sessies waarin helingen op diep niveau plaats vinden.