Chi Neng Qigong Workshop

Let your Energy Flow!

Qi

Qi is levensenergie en gong betekent oefening. Neng staat voor potentieel. Chi Neng Qigong is dus het uitvoeren van energie oefeningen met als doel je volle potentieel te ontwikkelen en verwezenlijken.

 

Healing

Het ervaren, uitwisselen en laten stromen van levensenergie (Qi) is de kern van deze workshop. Het resultaat daarvan is healing. Als de energie weer stroomt wordt alles in jou weer stromend, vloeiend, levendig, fris en spontaan. Dan vinden er spontaan helingen plaats in jou…

 

Lichaamsbeweging

We bewegen in de Qigong vanuit moeiteloze inspanning. We brengen op een zachte manier de levensenergie weer in beweging. De langzame, zachte, sierlijke en vloeiende bewegingen creëren harmonie in lichaam en geest. Deze harmonie leidt tot vitaliteit, ontspanning en gezondheid.

 

Aandacht

Doordat we zo langzaam bewegen kunnen we onze aandacht diep naar binnen richten en worden we ons meer en meer bewust van ons fysieke- en energielichaam. En: Energie volgt aandacht. Dat is een Universele Wet. Waar jouw aandacht is, daar stroomt  je energie naartoe. Breng je aandacht daarom terug naar jezelf. Je bent het waard!

 

Rug en Nek

Steeds meer mensen hebben tegenwoordig last van hun rug en nek. We zitten veel te lang achter een computer, op een stoel, bewegen te weinig, etc. Door de wervelkolom loopt het Centrale Zenuwstelsel. Tussen de wervels splitsen de zenuwen zich af naar de organen, spieren en weefsels. Hoe soepeler en krachtiger je wervelkolom is, hoe beter je functioneert. Het is weliswaar geen rug en nek workshop, maar we zullen een aantal speciale ‘healing exercises’ doen voor je rug en nek. Mensen met klachten zijn dus welkom, maar de oefeningen zijn voor iedereen bedoeld en hebben een diep helend effect op elke beoefenaar…

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418