PRAYING CIRCLE - THE POWER OF APPRECIATION

Info en boekingen: Arno Nistal ten Veen

Email: ademenextase@gmail.com

Tlf: 06-53817402.

Praying Circle - Power of Appreciation

Once a month

Waarde = vrijwillige donatie

 

Met een groep van 5 - 10 mensen komen we samen om dank te zeggen voor het leven. Bidden is dank zeggen. € 1295,- exclusief vliegticket. (inclusief transfer van luchthaven naar zeilschip). U vliegt op Kos en wordt opgehaald op het vliegveld van Kos. U wordt per auto naar de opstapplaats voor de zeilreis gebracht. Dat is ongeveer 45 minuten rijden). Op de boot aangekomen wordt u warm ontvangen met een hapje en een drankje, krijgt u uw cabine aangewezen en maken we kennis met elkaar.

De intentie van deze retraiteweek is een gevoel van Totale Ontspanning te creëren. We laten de hectiek van het dagelijkse leven ver achter ons, waardoor je ruimte, rust en verbinding ervaart. Je voelt je vrij, je bent jezelf, je stroomt mee en geniet van wat het leven je biedt. Het retraiteprogramma, de fantastische crew, het gezonde en culinaire eten, en de prachtige Natuur dragen hier allemaal aan bij.

De Poer of THOUGHT, INTENT & THE SPOKEN WORD!

kracht van de Natuur in ons vaargebied is enorm. De vijf elementen aarde, water, vuur, lucht en ruimte zijn volop aanwezig: we varen op een azuurblauwe zee tussen eilanden van vulkanische gebergte en kunnen genieten van de meest fantastische uitzichten met een stralende Zon aan de blauwe hemel.

Inhoud retraiteprogramma:

 

Qigong herstelt de natuurlijke stroom van Qi; Levensenergie! Qigong beoefen je vanuit zachtheid en ontspanning. Door de langzame vloeiende bewegingen ontstaat harmonie tussen lichaam en geest.

 

Meditatie & Mindfulness helpen je te focussen. Je leert langzaam maar zeker steeds dieper af te dalen in je innerlijke stilte. Het denken wordt kalm en helder. Je lichaam ontspant.

 

Tijdens de ademsessies leer je bewust diep, vol en vrij te ademen. Spanningen en blokkades verdwijnen met elke ademhaling al tintelend uit je lichaam. Volg je adem… In…  Uit… Een ontspannen geest in een ontspannen lichaam… En Extase ontstaat als vanzelf…

Het vakantiegevoel: Op het midden- en voordek liggen matrassen om heerlijk op te relaxen. Het retraiteprogramma laat ruimte genoeg om te doen waar je zelf zin in hebt: snorkelen, zwemmen, een boek lezen, zonnen, een goed gesprek.

Het retraiteprogramma:

Twee of drie keer per dag wordt een sessie aangeboden. Bij zonsopgang, zonsondergang en midden op de dag. Op het programma staan o.a. diep ontspannende ademsessies, dagelijkse Qigong beoefening en Meditatie & Mindfulness. De sessies vinden plaats aan boord en op stille verlaten strandjes.

De ervaring: Het gevoel van ruimte en ontspanning ontstaat als jij je overgeeft, als je meestroomt en meedeint op de golven van het bestaan. En het besef dat elk moment prachtig en perfect is, precies zoals het is. Net als jijzelf…

Het eten is supergezond en culinair. Van groene smoothies en salades tot heerlijk verrassende gerechtjes.

We varen op een prachtig traditioneel houten zeilschip van 24 meter lang en 7 breed.

Er bevinden zich zes luxe 2-persoons slaapcabines benedendeks, met elk hun eigen toilet en douche met warm water via zonnecellen. Daarvan zijn er vier cabines met twee 1-persoonsbedden en twee cabines met een 2-persoonsbed.

Ben je geinteresseerd of heb je vragen?

Neem dan contact op met Arno Nistal ten Veen.

Email: ademenextase@gmail.com  Tlf: 06-53817402.

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418