Bedrijfstraining  -  Teamwork

Als uw bedrijf uit verschillende teams bestaat, en er zijn veel leidinggevenden met elk hun eigen team en specialisatie, dan is teamwork uitermate belangrijk. Niemand kan uw bedrijf in z'n eentje succesvol laten zijn. Elke werknemer zou zijn eigen zwaktes en sterktes moeten kennen. Teamwork bestaat uit samen werken. Verbinding is het sleutelwoord! De beste verbinding wordt gecreeerd door een open communicatie zonder angst, zonder ego, maar met een gezamenlijk doel - het succesvol behalen van de targets. Dit gevoel van een team zijn en samen te werken - teamwork dus! - herstelt de verbinding tussen uw medewerkers en verschillende teams. Het is plezierig en vevullend voor iedereen binnen uw organisatie.

 

Als de stress hoog is en targets lijken onhaalbaar dan is de kans groot dat uw medewerkers zich gaan isoleren. Vanuit een onbewuste overlevingsstrategie gaan ze uit contact en proberen het hoofd boven water te houden. Vooral hun eigen hoofd.. Dit gaat natuurlijkten koste van de samenwerking, van de sfeer en van de algehele productiviteit. 

 

Deze training is erop gericht de (onbewuste) patronen op een leuke en inspirerende manier te doorbreken.

Alles begint bij jezelf, dus dat is ook waar deze workshop begint. Op een fijne manier met eenvoudige lichaams- en ademoefeningen komt iedereen weer in contact met zichzelf. De energie stroomt weer en men voelt zich goed.

 

Als je lekker in je vel zit dan is het makkelijk om positieve gedachtes te hebben en open te staan voor de wereld om je heen. Nu gaan we in de workshop eenvoudige contact oefeningen doen die zeer verhelderend zullen werken voor alle beterokkenen. Ook hier is weer erkenning nodig van dat wat niet werkt - de zwaktes - maar zal vooral de nadruk liggen op dat wat wel werkt; De Kwaliteiten, de Sterktes.

 

Uiteindelijk gaat iedereen geinspireerd naar huis met een aantal handvaten om zijn stresslevels te verlagen en om op een prettige en opbouwende manier samen te werken met de collega's. Men weet weer wat teamwork is!

 

Een kort overzicht van de training:

- Stress Release voor het Lichaam (Somatic experience)

- Stress Release voor de Mind (Emptying the Mind)

- Hart coherentie door bewust ademen

- Teamopstelling/Team Dynamics

- Erkennen en communiceren SWOT's

- Appreciation/Waardering

- Totale Ontspanning

 

Deze Training is niet moeilijk of serieus. Op een leuke en prettige manier, met een knipoog en een lach werkt het zeer verhelderend en inzichtgevend.

 

Trainer: Arno ten Veen en anderen

Duur van de training: 1 -  2 uur

PRIJS:  vanaf 250,- EURO  (excl  BTW)

Working on common goals is rewarding!

We're all moving again in the same direction!

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418