top of page
Tarot Sessies

Werkwijze

Tijdens de sessie werken we vanuit jouw persoonlijke vraag. Met behulp van de kaarten verkennen we kwesties en dilemma’s die nu spelen in je leven. Het is belangrijk dat er energie op je vraag zit, daar resoneren de kaarten op. Vragen over dieperliggende levensthema’s zijn heel geschikt om te onderzoeken met behulp van Tarot. Denk bijvoorbeeld aan balans vinden in je leven, dynamiek in persoonlijke relaties, of hulp bij het maken van belangrijke keuzes.

In een sessie help ik jou in dit bewustwordingsproces. We nemen de tijd om af te stemmen op jouw vraag; wat wil je echt weten? Dit noem ik ook wel het afpellen van de vraag. De vraag zo formuleren dat jij er invloed op hebt en het je in je kracht zet. Vervolgens begeleid ik je in het afstemmen op en het trekken van de kaarten. Samen interpreteren we de betekenis en onderzoeken we de boodschap vanuit de kaarten/vanuit je onderbewuste.

 

In een Tarot sessie werken we dus vanuit jouw persoonlijke vraag. Wanneer de vraag helder en concreet is, kiezen we de juiste legging van de kaarten. Dat kan zijn een legging met verleden, heden, toekomst, aanpak, het dieper liggende thema, of onbewuste invloeden die meespelen. De kaarten kunnen op vele manieren gelegd worden en helderheid en inzicht brengen.

Hoe werkt het dan?

Tarotkaarten bevatten beelden en symbolen. Deze resoneren op ons onderbewuste en dat maakt de kaarten zo´n geschikt instrument om je vanuit intuïtie dichter bij je innerlijk weten te brengen.

 

Met de tarotkaarten activeer je je intuïtie en open je de communicatie tussen je bewuste alledaagse zelf en je innerlijke onderbewuste zelf of ook met je Hogere Zelf. Eigenlijk haal jij informatie op uit jouw onderbewuste over jouw situatie, vraag of kwestie. Ik ben als het ware de tolk die jou ondersteunt in het begrijpen van deze boodschap.

Vind je eigen waarheid

Tarot helpt je om jouw eigen waarheid te vinden. Je krijgt een dieper inzicht in de problemen of worstelingen die je in je dagelijks leven hebt. de kaarten geven inzicht in je gedrag of  in de onderliggende angsten en overtuigingen, en hoe je zelf invloed kan uitoefenen om het gewenste resultaat te bereiken. Een Tarot sessie helpt om innerlijke (spirituele) groeiprocessen op gang te brengen en je eigen wijsheid naar boven te laten komen. Tarotkaarten leggen is een prachtige manier om contact te maken met je onderbewuste, met je Hogere Zelf, je Spirit Guides, en met Source/het Universum. 

Image by Tengyart

Tarieven Tarot

Consult (1 uur): € 60,-

Consult (90 min): € 90,-

Consult (2 - 2,5 uur): € 120,- *

* = Tarot met Visualisatie en Verbonden Ademen!

bottom of page