Bedrijfstraining - Mindfulness en Stress Management

Stress Management - Geef jezelf een energieboost!

 

In deze workshop leer je simpele en krachtige methoden om snel je stress te ontladen en jezelf weer nieuwe energie te geven.

 

We beginnen met eenvoudige Yoga en/of Qigong oefeningen om het lichaam in beweging te zetten en soepel te maken. Daarna volgt een eenvoudige maar krachtige bio-energetische oefening die je helpt al je stress te ontladen. Vervolgens besteden we aandacht aan het verdiepen van de ademhaling (in-ademing) en hoe je werkelijk alles los kunt laten met de uit-ademing. Je leert in deze workshop belangrijke vaardigheden die je de rest van je leven toe kunt passen in zowel werk als privé situaties. 

 

Mindfull ademen verbetert je gezondheid.

 

Door heel bewust en mindfull (aandachtig)  te ademen herstellen we de natuurlijke ademhaling. Het optimaliseren van je ademhaling zorgt voor een betere gezondheid en meer vitaliteit. Ademhalen in je buik is een wapen tegen stress. De buikademhaling zorgt voor signalen in ons zenuwstelsel die de aanmaak van gelukshormonen (endorfinen) reguleert, waardoor je lichaam tot rust kan komen en herstellen.

 

Hartcoherentie

 

De deelnemers leren verschillende zaken, maar centraal staat vooral het leren creëren van hartcoherentie door een  simpele ademtechniek. Als er hartcoherentie is dan synchroniseert je hele Body Mind systeem zich. De balans en harmonie worden hersteld. 

In het kort, wat zijn de benefits van de bedrijfstraining Mindfulness:

- Stress release

- Diepe ontspanning

- Energieboost

- Verhoogd concentratieniveau 

- Een open en heldere mind

 

Alle technieken zijn door uw medewerkers makkelijk thuis alsmede op de werkplek toe te passen.

Men leert dus praktische vaardigheden!

Trainingduur 1 - 2 uur

Trainers: Arno ten Veen en assistenten.

PRIJS:  vanaf 250,- EURO  (excl  BTW) 

De workshop geven we al jaren naar volle tevredenheid!

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418