Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418

Special Classes

Osho Dynamic Meditation

Adem & Yin Yoga   -   Let your Energy Flow

Let your Energy Flow!

Prijs: Abonnement yogaschool, je leskaart of 15,- / 25,- losse les

SPECIAL CLASS - LET YOUR ENERGY FLOW!

Chi Neng Qigong

 

Levensenergie

Het ervaren, uitwisselen en laten stromen van levensenergie (Qi) is de kern van deze Special Class. Als de energie weer stroomt wordt alles in jou weer stromend, vloeiend, levendig, fris en spontaan.

 

Qi is energie en gong betekent oefening. Neng staat voor potentieel. Chi Neng Qigong is dus het uitvoeren van energie oefeningen met als doel je volle potentieel te ontwikkelen en verwezenlijken.

 

We combineren drie sleutels tot ontspanning:

Adem, Aandacht en Lichaamsbeweging.

 

Lichaamsbeweging

Door de beoefening van Qigong brengen we op een zachte manier de levensenergie weer in beweging. De langzame, zachte, sierlijke en vloeiende bewegingen brengen harmonie in lichaam en geest. Deze harmonie leidt tot vitaliteit, ontspanning en gezondheid. We bewegen vanuit moeiteloze inspanning.

 

Aandacht

Energie volgt aandacht. Dat is Universele Wet. Waar jouw aandacht is, daar stroomt  je energie naartoe. Breng je aandacht daarom terug naar jezelf. Je bent het waard!

Adem

Je adem is je belangrijkste bron van energie. Bewust ademen brengt je oneindig veel energie (in-ademing) en ontspanning (uit-ademing, loslaten)

Data: Op dit moment is er niets gepland
Tijd:
Locatie: 
Prijs: 

Adem & Yin Yoga

Prijs: Abonnement yogaschool, je leskaart of 15,- / 25,- losse les

Data: op dit moment niets gepland
Tijd: 2 uur
Locatie:
Prijs:

SPECIAL CLASS - ADEM & YIN YOGA

Adem & Yin Yoga

De praktijk

De praktijk leert ons dat yogi's tijdens de beoefening van yoga poses hun aandacht vooral richten op het lichaam. Bewust ademen schiet er meestal bij in. Deze Special Class helpt je daar definitief verandering in aan te brengen.

 

Ontspanning, Overgave en Extase

Door middel van deen eenvoudige en diepgaande ademhalingstechniek - Rebirthing, ofwel de Bewust Verbonden Ademhaling - ervaar je Totale Ontspanning, Overgave en Extase! Je herstelt het contact met je lichaam en overtollige spanning verdwijnt met elke adem al tintelend steeds verder uit je lichaam. Alles in jou komt weer tot leven, begint te bruisen en te vibreren, tot het punt waarop je je in diep vertrouwen volledig kunt overgeven. Het denken stopt... en Extase ontstaat als vanzelf.

Stappenplan

Stap 1: Maak kennis met de Bewust Verbonden Ademhaling en ervaar de helende kracht van je adem. Bewust ademen herstelt en verdiept het contact met je lichaam.

Stap 2: Adembewustzijn en Yin Yoga poses combineren. Nu je meer adem- en lichaamsbewustzijn hebt gecreëerd leer je door te ademen terwijl je Yin Yoga poses beoefent. Je brengt de energie van de adem diep je cellen in.

Stap 3: Bewust Verbonden Ademen. We eindigen weer met alle aandacht voor de adem. Je Natuurlijke Ademhaling herstelt zich en je Ware Zelf (Spirit, Ziel) komt tevoorschijn.

"Als je eenmaal de helende kracht van je adem hebt ervaren in je eigen lichaam en geest, is het relatief eenvoudig om tijdens je yogalessen bewust door te ademen."

Osho Dynamic Meditation

Prijs: Abonnement yogaschool, je leskaart of 15,-  losse les

SPECIAL CLASS - OSHO DYNAMIC MEDITATION

Osho Dynamic Meditation

 

De ultieme Stress Release!

Tegenwoordig hebben we allemaal geregeld last van stress. Soms komt dat voort uit het werkleven, soms uit het privéleven; partners, kinderen of anderszins. We houden te veel vast aan het verleden of we maken ons zorgen en zijn angstig voor de toekomst. De meesten van ons zijn niet goed in staat om onze stress levels te reguleren of omlaag te brengen. De Osho Dynamic Meditation is de ultieme stress release methode. Je gooit simpelweg al je onrust en frustratie eruit! Als je dat uit je systeem hebt losgelaten ontstaat meditatie als vanzelf. Harmonie, innerlijke stilte, rust, diepe ontspanning en tevredenheid dalen op je neer.

 

Grote schoonmaak voor lichaam en geest!

Osho actieve meditatie

Osho is een hedendaagse verlichte meester die verschillende therapeutische technieken heeft samengevoegd met actieve meditaties. Het uitgangspunt van de dynamische meditatie (en andere actieve meditaties) is dat de mens zoals hij nu is neurotisch is, gefragmenteerd, onderdrukt, aangepast... Hij is zo gecultiveerd dat hij vergeten is wie hij is in zijn diepste wezen. Dat resulteert in de meest uiteenlopende klachten en symptomen. Stilzitten in meditatie is voor de moderne mens moeilijk, voor velen zelfs onmogelijk en leidt vaak tot meer onderdrukking van wezenlijke gevoelens en emoties. Speciaal voor ons westerse mensen ontwikkelde Osho allerlei actieve meditaties. De Dynamic is de meest bekende, de meest krachtige en wordt over de hele wereld beoefend.

Piekervaring

De aanpassingspatronen zitten zo diep (vanaf onze kindertijd) dat we vaak niet eens meer weten dat we aangepast zijn.Toch knaagt het ergens van binnen. Het onderdrukte deel in jou blijft vechten en zoekt een weg om zicht te uiten. Het leven moet zich uiten, het leven is expressie. De Dynamic is een veilige manier om je te bevrijden. Het is voor velen een echte piek-ervaring! Iets wat je noot meer vergeet. Het is zo intensief en transformerend, na de meditatie voel je je als herboren!

 

Docent/meditatie begeleider

Arno Nistal is al meer dan 25 jaar discipel van Osho en is opgeleid in vele therapeutische- en meditatie technieken van Osho. Bij voldoende enthousiasme en aanmeldingen wil ik de Dynamic regelmatig aanbieden, wekelijks of maandelijks.

Data: nieuwe data voor 2019 zsm online
Tijd:
Locatie: www.yogatoday.nl te Weesp
Prijs: