Special Classes

Let your Energy Flow - Osho Dynamic Meditation

Let your Energy Flow!

Prijs: Abonnement yogaschool, je leskaart of 15,- / 25,- losse les

SPECIAL CLASS - LET YOUR ENERGY FLOW!

Chi Neng Qigong

 

Levensenergie

Het ervaren, uitwisselen en laten stromen van levensenergie (Qi) is de kern van deze Special Class. Als de energie weer stroomt wordt alles in jou weer stromend, vloeiend, levendig, fris en spontaan.

 

Qi is energie en gong betekent oefening. Neng staat voor potentieel. Chi Neng Qigong is dus het uitvoeren van energie oefeningen met als doel je volle potentieel te ontwikkelen en verwezenlijken.

 

We combineren drie sleutels tot ontspanning:

Adem, Aandacht en Lichaamsbeweging.

 

Lichaamsbeweging

Door de beoefening van Qigong brengen we op een zachte manier de levensenergie weer in beweging. De langzame, zachte, sierlijke en vloeiende bewegingen brengen harmonie in lichaam en geest. Deze harmonie leidt tot vitaliteit, ontspanning en gezondheid. We bewegen vanuit moeiteloze inspanning.

 

Aandacht

Energie volgt aandacht. Dat is Universele Wet. Waar jouw aandacht is, daar stroomt  je energie naartoe. Breng je aandacht daarom terug naar jezelf. Je bent het waard!

Adem

Je adem is je belangrijkste bron van energie. Bewust ademen brengt je oneindig veel energie (in-ademing) en ontspanning (uit-ademing, loslaten)

Data: Op dit moment is er niets gepland
Tijd:
Locatie: 
Prijs: 

Osho Dynamic Meditation

Prijs: Abonnement yogaschool, je leskaart of 15,-  losse les

SPECIAL CLASS - OSHO DYNAMIC MEDITATION

Osho Dynamic Meditation

 

De ultieme Stress Release!

Tegenwoordig hebben we allemaal geregeld last van stress. Soms komt dat voort uit het werkleven, soms uit het privéleven; partners, kinderen of anderszins. We houden te veel vast aan het verleden of we maken ons zorgen en zijn angstig voor de toekomst. De meesten van ons zijn niet goed in staat om onze stress levels te reguleren of omlaag te brengen. De Osho Dynamic Meditation is de ultieme stress release methode. Je gooit simpelweg al je onrust en frustratie eruit! Als je dat uit je systeem hebt losgelaten ontstaat meditatie als vanzelf. Harmonie, innerlijke stilte, rust, diepe ontspanning en tevredenheid dalen op je neer.

 

Grote schoonmaak voor lichaam en geest!

Osho actieve meditatie

Osho is een hedendaagse verlichte meester die verschillende therapeutische technieken heeft samengevoegd met actieve meditaties. Het uitgangspunt van de dynamische meditatie (en andere actieve meditaties) is dat de mens zoals hij nu is neurotisch is, gefragmenteerd, onderdrukt, aangepast... Hij is zo gecultiveerd dat hij vergeten is wie hij is in zijn diepste wezen. Dat resulteert in de meest uiteenlopende klachten en symptomen. Stilzitten in meditatie is voor de moderne mens moeilijk, voor velen zelfs onmogelijk en leidt vaak tot meer onderdrukking van wezenlijke gevoelens en emoties. Speciaal voor ons westerse mensen ontwikkelde Osho allerlei actieve meditaties. De Dynamic is de meest bekende, de meest krachtige en wordt over de hele wereld beoefend.

Piekervaring

De aanpassingspatronen zitten zo diep (vanaf onze kindertijd) dat we vaak niet eens meer weten dat we aangepast zijn.Toch knaagt het ergens van binnen. Het onderdrukte deel in jou blijft vechten en zoekt een weg om zicht te uiten. Het leven moet zich uiten, het leven is expressie. De Dynamic is een veilige manier om je te bevrijden. Het is voor velen een echte piek-ervaring! Iets wat je noot meer vergeet. Het is zo intensief en transformerend, na de meditatie voel je je als herboren!

 

Docent/meditatie begeleider

Arno Nistal is al meer dan 25 jaar discipel van Osho en is opgeleid in vele therapeutische- en meditatie technieken van Osho. Bij voldoende enthousiasme en aanmeldingen wil ik de Dynamic regelmatig aanbieden, wekelijks of maandelijks.

Data: nieuwe data volgen
Tijd:
Locatie: 
Prijs:

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418