PRIVÉ LES CHI NENG QIGONG

Chi Neng Qigong voor moeiteloosheid en levensvreugde

Elke donderdagochtend 09:00 - 10:15 uur, geef ik Qigong les bij Yogatoday in Weesp. Maar soms is het fijn om enkele privé lessen te nemen. Misschien kun je niet op donderdagochtend of je wilt je practice verfijnen. In deze privé lessen kunnen we een stuk dieper gaan dan in de groepslessen en specifiek met bepaalde oefeningen voor jou persoonlijk aan de slag. We kunnen ook bepaalde bewegingen uit de serie eruit lichten en belichten.

Speciaal voor mensen met rugklachten

In 2 - 3 sessies kan ik je krachtige, helende oefeningen leren.

De handen verzamelen Qi

Onder andere via de handen verzamelen en ontvangen we energie en geven en delen we energie. We wisselen in de oefeningen energie uit met het Universum via onze poriën en door het openen van al onze cellen. 

Traditionele Chinese Geneeskunde

Qigong is een onderdeel van het TCG systeem. In Qigong verdelen we het hele Universum onder in drie aspecten:

Materie   ---   Energie (Qi)   ---   Informatie

Deze drie beïnvloeden elkaar. We leren in de Qigong met die elementen te werken en spelen.

In de Qigong leer je moeiteloos energie uit te wisselen met het Universum. Wat je uitwisselt is de oerqi. Dat is de oer-energie die alles doordringt. Het is het kleinste ondeelbare deeltje in het Universum. Het is puur wit licht. Vaak wordt het gezien als een melkachtige witte substantie, maar ook als glinsterende en fonkelende en snel bewegende deeltjes (mini-sterretjes). Je kunt ook met Qi werken in allerlei kleuren. Bijvoorbeeld Roze voor Liefde, Groen voor Genezing.

Je bent niet je lichaam. Jij bent een energetisch wezen, een energetisch bewustzijn, in een mensenlichaam. Het grootste deel van jou is niet materieel, je bent grotendeels energie en bewustzijn.

Een privé les Qigong duurt gemiddeld 1,5 uur. De waarde is 75,-

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418