PRIVÉ DARM en/of LEVER REINIGING

Darm reiniging

Ik heb ruimschoots ervaring in twee verschillende reinigingskuren, die ik vele jaren op mezelf heb toegepast. Beiden zijn gericht op het verwijderen van de Mucoid Plaque. Mucoid Plaque is een rubber-achtige substantie die aan de binnenkant van je darmen kleeft. Het  is een bescherming van je lichaam tegen overeten, slecht eten en toxisch eten. Echter door chronisch ongezonde eetpatronen, kan deze laag zo dik worden dat de darmen steeds verder dicht slibben. De Mucoid Plaque wordt zo dik en stevig dat, zelfs als u gezond gaat eten, er nog maar weinig voedingsstoffen door deze laag het lichaam inkomen. Bovendien wordt de Mucoid Plaque een soort rottende laag waarin parasieten, wormen, en andere pathogenen het prima naar hun zin hebben. Eerste vereiste is dus deze laag uit uw lichaam te verwijderen. 

Darm reiniging = Totale Reiniging

 

Houdt u er rekening mee dat het hier niet slechts een fysieke reiniging betreft. U bent heel, alle delen van u zijn met elkaar verbonden en werken in principe harmonieus met elkaar samen en deze diepe reiniging zal ook effect hebben op uw emotionele-, mentale- en spirituele lichaam. Bij een diepgaande detox zoals het verwijderen van de mucoid plaque, zullen zeker ook emoties omhoog komen en gereinigd worden. Gedachtenpatronen, emotionele patronen, stress, angst, verdriet, hopeloosheid en dat soort zaken zitten diep weggestopt in de Mucoid Plaque. Wanneer die losgeweekt wordt van de darmwand, kunt u tijdelijk oude emoties ervaren. Wanneer u dan weer naar het toilet bent geweest voelt u zich letterlijk opgelucht. De emotie is als sneeuw voor de zon verdwenen en u kunt weer positief en helder denken. Bij elk volgend stuk Mucoid Plaque dat u verwijdert uit uw lichaam, vindt dit proces plaats. Een darmreinigingskuur is op zichzelf best prijzig. Reken op enkele honderden euro's afhankelijk van de lengte van de kuur. Alles van 5 dagen tot 28 dagen is mogelijk.  Daarnaast betaalt u voor de coaching die u van mij krijgt. Mijn prijs is 60,- per uur. We kijken gezamenlijk welke van de twee reinigingskuren het beste bij u past, hoe lang u ze wilt doen en hoeveel begeleiding wenselijk is. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om wekelijks een ademsessie te doen, iets wat heel goed past bij de darmreiniging. We stippelen van te voren een persoonlijk traject voor u uit, wat we tijdens de kuur eventueel aanpassen naar uw mogelijkheden en wensen. Het is mede afhankelijk van de effecten die de kuur op u heeft. Als u een reinigingskuur wilt doen, neemt u dan contact op, ook als u meer informatie wilt. Klik op onderstaande knop.

De Prijs

 

Een darmreinigingskuur is op zichzelf best prijzig. Reken op enkele honderden euro's afhankelijk van de lengte van de kuur. Alles van 5 dagen tot 28 dagen is mogelijk.  Daarnaast betaalt u voor de coaching die u van mij krijgt. Mijn prijs is 60,- per uur. We kijken gezamenlijk welke van de twee reinigingskuren het beste bij u past, hoe lang u ze wilt doen en hoeveel begeleiding wenselijk is. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om wekelijks een ademsessie te doen, iets wat heel goed past bij de darmreiniging. We stippelen van te voren een persoonlijk traject voor u uit, wat we tijdens de kuur eventueel aanpassen naar uw mogelijkheden en wensen. Het is mede afhankelijk van de effecten die de kuur op u heeft. Als u een reinigingskuur wilt doen, neemt u dan contact op, ook als u meer informatie wilt. Klik op onderstaande knop.

Lever reiniging

 

De lever is een belangrijk vitaal orgaan met vele functies. Een van de functies is het ontgiften van het lichaam. In deze maatschappij met onze schadelijke voedingsmiddelen industrie, en steeds meer mensen die recreatieve drugs en medicijnen gebruiken, energiedrankjes etc. maakt onze lever overuren zou je kunnen zeggen. De "Liver Flush" helpt je grote hoeveelheden galstenen uit je lichaam te verwijderen, ter grootte van een erwt, tot zelfs bijna de omvang van een golfbal... Dit zorgt voor een enorm opgeruimd gevoel. Uw fysieke en mentale gezondheid zal direct merkbaar verbeteren. Uw spijsvertering verbetert, het heeft een gunstig effect op aambeien, omdat de stuwing vanuit de lever na de flush vermindert. Na een reiniging is het bovendien een stuk makkelijker gezonde voedselkeuzes te maken! 

Lever reiniging = verwijder galstenen

 

Het is verstandig eerst een darm reiniging te doen, daarmee verwijdert u namelijk al veel parasieten en andere pathogenen uit uw lichaam, uit uw darmen. Galstenen kunnen parasieten, virussen en andere pathogenen bevatten, dus het is belangrijk na de liver flush uw darmen opnieuw enkele dagen te reinigen.

De Prijs

 

Een Liver Flush is niet duur, u kunt met enkele tientjes al klaar zijn. Daarnaast betaalt u voor de coaching die u van mij krijgt. Mijn prijs is 60,- per uur. We stippelen van te voren een persoonlijk traject voor u uit, wat we tijdens de kuur eventueel aanpassen naar uw mogelijkheden en wensen. Het is mede afhankelijk van de effecten die de kuur op u heeft. Als u een reinigingskuur wilt doen, neemt u dan contact op, ook als u meer informatie wilt. Klik op onderstaande knop.

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418