The Pranayama Journey - The Force is with you!

Wist je dat?

- Mensen gebruiken gemiddeld nog maar 30% van hun ademcapaciteit. Dat betekent een continu ademtekort en energie tekort.

- 70% van de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam gebeurt via de adem. 

(20% via zweet, 7% via urine, 3% via ontlasting)

Voor wie?

Wil jij meer lucht in je leven? Letterlijk en figuurlijk? Wil je dagelijks meer energie tot je beschikking hebben? Heb je tijdens je yogalessen ervaren dat bewust ademen belangrijk is? Wil je dieper en voller kunnen ademen?

 

Intentie!

De focus bij  ‘The Pranayama Journey!’ ligt op het ervaren van de directe verbinding tussen adem en energie, het verstillen van je Mind en het verruimen van je bewustzijn. Je geeft jezelf een enorme energie boost! De intentie van deze workshop is dat jij jouw adem als een krachtige energiebron leert ervaren en gebruiken! Op elke inademing leer je jezelf op te laden met nieuwe frisse levensenergie. En op elke uitademing leer je te ontladen, spanningen los te laten.

 

Wat gaan we doen en ervaren?

We maken een actieve en avontuurlijke reis langs verschillende meditatie-, bewegings- en ademtechnieken die de stroom van levensenergie in je lichaam bevrijden en vergroten. Je ontdekt ademblokkades en adempatronen. Je leert beter inademen en uitademen. De levensenergie die ook Prana of Kundalini wordt genoemd, is “the superhighway of the chakra’s!”  De Kundalini energie kan letterlijk het licht in je hoofd aan zetten. Je kunt kleuren zien, energie voelen stromen in je lichaam, of andere bijzondere sensaties ervaren.

 

Je begeleider

Arno heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademwerk, meditatie en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Uit al die ervaringen heeft hij nu een serie van meditatie- en ademtechnieken samengesteld tot één prachtige mix: ‘The Pranayama Journey!’.

 

The Pranayama Journey zal je verder helpen op je pad van persoonlijke groei en Verlichting!

Hoe werkt het?

Alle technieken die we toepassen herstellen het zelf-helend vermogen van het lichaam! Terwijl de energie (zuurstof en prana) omhoog stroomt, bereikt ze de hersenstam, je reptielenbrein, en de hypofyse. Die gaan meteen allerlei geluks-stofjes uitscheiden zoals endorfines en dopamine. Deze stofjes spelen in het lichaam een grote rol bij het ervaren van geluk, genot, blijdschap en welzijn. Je hart opent zich, je immuunsysteem ontvangt een enorme boost en je reptielenbrein zorgt er voor dat je in een diepe staat van ontspanning terechtkomt. Je voelt je één, heel en verbonden en geeft je over aan de Universele levensenergie die door je heen stroomt.

"Kundalini Energy, the Superhighway of the chakra's" 

 

'Herstel het zelf-helend vermogen van het lichaam

 

Een boost voor je immuunsysteem.

 

De essentie van adem en meditatie ineen!

TRANSFORMATIE

 

ZELF HELING

 

BEWUSTZIJNS VERRUIMING

 

SENSATIONEEL! 

 

 

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418