Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418

Reserveren:

Je plekje voor de retraite is gereserveerd na ontvangst van je betaling ad 1295,- Dit bedrag maakt je over op op rekening nummer:....... ten name van .......... onder vermelding van.........Prana zeilweek mei (of oktober) 2017.

Tevens stuur je een email met je NAW gegevens naar ademenextase@gmail.com om je boeking te bevestigen. Graag horen we of er speciale dieetwensen zijn, of wensen m.b.t. tot de slaapcabine.

 

Vliegtickets:

Minimaal zes weken voor aanvang (respectievelijk 8 april voor de meiweek en 9 september voor de oktoberweek) ontvang je van ons bericht of de retraite doorgaat. Na deze bevestiging kun je je vliegticket boeken. Kijk bijvoorbeeld op www.jetcost.com voor de beste tickets.
Let bij het boeken van je ticker svp op hetvolgende: We willen graag dat iedereen uiterlijk aanwezig is op 20 mei in de avond (en 21 oktober in de avond). Voor je retourvlucht let er svp op dat je uiterlijk rond 10:00 uur het schip kunt verlaten op respectievelijk 27 mei of 28 oktober.

 

Annulering:

Je kunt tot zes weken voor aanvang je retraite annuleren. Je krijgt dan het volledige bedrag ad 1295,- teruggestort. Zeg je binnen die periode af dan ben je het totaalbedrag verschuldigd. Van ons krijg je ook zes weken voor aanvang te horen of de retraite doorgaat. Dit hangt af van het aantal deelnemers (minimaal 8).

 

 

Praktische Informatie Zeilreis Griekenland