Plastic Waste Solutions - Save Mother Earth - Save the Animals - Save Yourself!

"Taking Care of the whole World is impossible.... But I do it anyway..." - Veeresh

Plastic Kills!

Plastic afval is momenteel een van de grootste problemen ter wereld.

Miljoenen tonnen verdwijnen wereldwijd op vuilnisbelten, zonder enige actie daarna, of ze verdwijnen rechtstreeks in de natuur of in onze oceanen.

Het blijkt dat zeevogels die worden ontleed, vol zitten met allerlei plastic items in hun maag- darmkanaal. Dieren verhongeren, stikken of raken zwaar verwond door onze luxe: plastic!

Waste is Wealth

Plastic Battle

Hoe kun  je geld verdienen met het opruimen van plastic?

Simpel: Plastic is nu geld waard, want het wordt nu rechtstreeks omgezet tot bio-fuel van zeer hoogwaardige kwaliteit. Het systeem is opgezet door wetenschappers van Sepco, een bedrijf uit Thailand dat de machine heeft gebouwd. Inmiddels zijn we aan de de vijfde generatie machine/fabriek. Er gaat ongeveer 20.000 kilo per dag aan plastic in en het levert ruim 18.000 liter bio-fuel op! Een gesloten systeem waarbij geen gifstoffen vrijkomen. Er zijn nu twee fabrieken, maar de wereld heeft er nog heel wat meer nodig.  We verzamelen geld om nog meer fabrieken te kunnen bouwen.

Jij verdient geld aan de mensen die via jou lid worden. Je ontvangt 12% van hun inzet. Daarvoor hoef je zelf niets in te zetten. Je kunt dus lid worden zonder dat het je iets kost, om je vervolgens in te zetten voor het milieu. Misschien ken je voldoende mensen die wel geld zouden willen investeren. Dat kan al vanaf 165,-  Zo draag jij toch jouw steentje bij en kun je zelf ook nog eens goed geld verdienen.

Bali

Het zeeleven is vergeven van plastic: voor de kust van Bali bijvoorbeeld, zwem je in zee tussen de lappen plastic (zie video hiernaast). In plaats van te genieten van de prachtige onderwaterwereld, trekken er lappen plastic langs je heen.

In de Grote Oceaan drijft een plastic soep DRIE KEER DE GROOTTE VAN FRANKRIJK!!!

Ook wij mensen lopen risico: plastic vervalt in steeds kleinere deeltjes, zelfs tot nanodeeltjes, die je niet meer met het blote oog ziet, maar er nog wel steeds zijn. Deze nanodeeltjes worden opgegeten door vissen en de vissen maken weer deel uit van de voedselketen en dus van ons voedingspatroon.

Met andere woorden: ook wij eten plastic. En kunnen daar goed ziek van worden.

Hiernaast ook een filmpje van een interview met een private investor in de machine die plastic omzet in Bio-Fuel.

Plastic in Bali

The Machine

Hoe kun  je geld verdienen met het opruimen van plastic?

Bio-Fuel = Crypto Currency

 

Na je inleg kun je je geld in je wallet omzetten naar crypto currency.

De waarde ervan zal de komende jaren enorm stijgen omdat de vraag naar bio-diesel enorm zal toenemen. De EU heeft  namelijk nieuwe richtlijnen uitgeschreven die in 2020 van hun intrede zullen doen. Tankers uit de zeevaart moeten voldoen aan een betere kwaliteit bio diesel.

Ben je nu al enthousiast en wil je je inschrijven? Hier is mijn code:

https://cloudhorizonlimited.com/sponsor/ARNONISTAL

 

Kopieer die code naar je adresregel en je komt op de juiste pagina. 

Heb je nog vragen, bel of email me dan.

Mobiel: 06-53817402  email: ademenextase@gmail.com

Sepco heeft een machine gebouwd die plastic omzet in Bio-Fuel! Een gesloten systeem zonder giftige afvalstoffen! Bio-Fuel van de allerhoogste kwaliteit, dat wil zeggen met minder dan 0,012% zwavel...

Hiernaast ook een filmpje van een interview met een private investor in de machine die plastic omzet in Bio-Fuel.

Interview

Hoe kun  jij geld verdienen met het opruimen van plastic?

Met jouw persoonlijke inschrijfcode!

Ten eerste kan dat door geld in te leggen, dat je om kunt zetten in cryptocurrency. Het systeem is namelijk gekoppeld aan een cryptocurrency, speciaal alleen voor deze bio-fuel!En de waarde gaat alleen maar stijgen de komende jaren!

 

Ten tweede kan dat als mensen zich inschrijven en lid worden met jouw persoonlijke inschrijfcode. Die code ontvang je als je je hebt ingeschreven met de inschrijfcode van degene die jou heeft geholpen lid te worden. Dat is de persoon die jou er voor het eerst over verteld heeft, je enthousiast heeft gemaakt, je filmpjes heeft laten zien (per email of misschien via een website zoals deze webpagina) waardoor je overtuigd bent geraakt van het belang hier aan bij te dragen), en die jou misschien ook nog heeft uitgenodigd naar een van de informatie bijeenkomsten. Je ontvang dus een percentage van de inleg van de mensen die jij hebt geholpen lid te worden. Je kan op een geven moment zelfs in de tweede lijn geld verdienen. 

Ten derde: Je hoeft niet per se zelf geld in te leggen als je dat niet hebt of dat niet zou willen. Je kan altijd sowieso lid worden en anderen helpen lid te worden die misschien wel bereid zijn een investering te doen en dit prachtige project te steunen. Van hun inleg ontvang jij dan weer een percentage. Iedereen kan dus op zijn of haar manier een steentje bijdragen aan een beter milieu en je kan er dus ook goed geld mee verdienen. 

Ben je nu al enthousiast en wil je je inschrijven? Hier is mijn code:

https://cloudhorizonlimited.com/sponsor/ARNONISTAL

Kopieer die code naar je adresregel en je komt op de juiste pagina. 

Heb je nog vragen, bel of email me dan.

Mobiel: 06-53817402  email: ademenextase@gmail.com

Gelukkig wordt er door een groep mensen op deze aarde aandacht besteed aan de plastic problematiek.

In Thailand werken wetenschappers al jarenlang aan een mogelijkheid om uit plastic weer olie te winnen.

Eind februari 2019 is de eerste fabriek op commerciële basis in gebruik genomen en is de eerste commerciële olie geproduceerd.

Hoe een en ander werkt wordt hiernaast in de filmpjes haarfijn uitgelegd.

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418