OVER ONS

Samenwerken

Al meer dan 25 jaar geeft Arno ademsessies en workshops. In 2012 heeft Arno zijn huidige bedrijfsnaam Adem & Extase gekozen. Sindsdien werkt hij steeds meer samen met andere bedrijven en personen.

Onder andere:

 

 

Samenwerken geeft een extra dimensie aan het werk. Mensen samenbrengen vanuit verschillende disciplines, achtergronden, (therapeutische) opleidingen en dus met verschillende kwaliteiten. Vanaf 2015 zijn we begonnen de studenten van de Jaartraining 'De bevrijding' te laten assisteren in de workshops. Ook is er een nieuwe samenwerking ontstaan met een van de studenten m.b.t.  de workshop Het ijsbad! hij heeft naast onze Jaartraining ook de Training bij Wim Hof gevolgd.

 

Verbinden

Wij zijn mensen die zich met mensen verbinden en hen met open hart ontvangen. Transformatieprocessen en verandering hebben tijd en aandacht nodig. In de tijd dat je bij ons komt, delen wij onze kennis en ervaring. Wij helpen je met jouw persoonlijke groei en spirituele ontwikkeling. Hierbij gaat het om het ontdekken van je Ware Zelf, je Ziel, leven vanuit je hart, loslaten wat niet meer nodig is en het 'herprogrameren' van jouw systeem. Uiteindelijk gaat het om de Ziel die jij bent. Dat je daar weer mee in contact bent. Je ziel is Liefde. Wat ontstaat er bij jou als je je werkelijk verbindt met de Bron van Liefde...

 

Vooruit kijken

En we kijken ook verder vooruit! Onze blik is al gericht op het creeren van een Opleiding tot Ademcoach (voor yogadocenten en ademtalenten). We hopen in 2021 te kunnen starten. Heb je interesse, weet dan dat je hiervoor wel al enige ervaring nodig hebt in ademwerk. Je kunt bijvoorbeeld met de ademworkshops meedoen of individuele sessies doen om je persoonlijke adembeperkingen nu al aan te pakken!

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418