ONLINE - Adem je Vrij!

Een Helende Reis in Adem en Klank

 

De huidige tijd met al z’n hectiek en stress is meer dan ooit een uitdaging om goed en ontspannen te blijven ademen. Wanneer we door stress of angst de adem vastzetten, zetten we alles vast; onze gedachten, emoties en gedrag. We krijgen dan een gevoel van benauwdheid en vast te zitten in het leven. Daarom bieden wij je deze workshop aan: Adem je Vrij!

 

Qigong

We beginnen met Qigong oefeningen die je helpen je adem te openen. Vervolgens gaan we aarden, dat wil zeggen dat je de energie uit je hoofd terugbrengt je lichaam in.

 

Ademwerk

Je adem werkt diep door in je fysieke, emotionele, mentale en energetische lichaam. We werken in deze workshop met de bewust verbonden ademhaling (= rebirthing). Je bevrijdt al je lichamen van vastgeroeste en beperkende patronen. Je bevrijdt je o.a. van je Negatieve Energie, Emoties en Mentale Massa (zware gedachtes). Je ademt je vrij van alles wat je niet bent… Dit ervaar je letterlijk en figuurlijk als een Verlichting! En als de onechte lagen verdwijnen dan blijkt je ware Zelf nooit weg geweest. Dan is er niets meer te doen, alleen maar te zijn… In Stilte, Vrede en Verbondenheid met ‘Al dat is…’

 

Klank

De helende klanken van Ilanit’s klankschalen helpen je diep te ontspannen en creëren harmonie en heling. De klank van je eigen stem opent je hart.

 

“Wij delen graag onze liefde, ervaring en kwaliteiten met je en zien ernaar uit je te mogen ont-moeten.”

Tai Chi Training
ademende vrouw 3.jpg
Unsplash-klankschaal-2.jpg