Bedrijfstraining - Lachen is Gezond

Laat al je patronen even los en lach om jezelf! 

Balans tussen serieusheid en plezier! Terug in de Flow!

 

Lachen

Het moment dat je lacht of zelfs maar glimlacht, creeert je lichaam happiness hormonen; endorfinen. Hierdoor voel je je direct nog beter. Deze hormonen beinvloeden je lichaam: Het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt hersteld en je immuunsysteem versterkt! En als de lach terug is in je leven, kun je weer genieten en helemaal jezelf zijn...Ook beinvloeden deze hormonen je Mind: Het is zoveel makkelijker om positief en creatief te denken als je van binnen lacht en geniet.. Lachen om jezelf (maar ook om anderen) is misschien wel de grootste bevrijding van al je stress en problemen.. Elke vezel in je lichaam zal zich ontspannen.

 

Meditatie

Meditatie is (ook wetenschappelijk gebleken) een zeer efficiënte methode om allerlei ziekten, stress en ongemakken te helen, of te helpen voorkomen. De belangrijkste oorzaak voor dit wondermedicijn blijkt de beïnvloeding van de hersenactiviteit te zijn. Door meditatie komen de hersenen weer tot rust. Door rust zetten zij het lichaam aan tot het produceren van o.a. stoffen en hormonen die spanningen oplossen en verouderingsprocessen vertragen. Bovendien  stimuleert meditatie de ontplooiing van creativiteit en optimaliseert ons concentratievermogen en geheugenfunctie.

 

Actieve meditatie

Bij meditatie denken we meestal aan stil zitten. Wij westerlingen vinden dat al snel moeilijk of saai. Maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Laten we het vooral niet al te serieus nemen. Dit is geen meditatie waarbij we met een serieus gezicht in stilte gaan zitten. We maken van mediteren een actieve bezigheid. We gaan lachen, spanning uit het lichaam los schudden en meer...  Is dat meditatie? Jazeker! Dit is een actieve meditatie!

 

De Techniek

Arno heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademtherapie, lichaamswerk, meditatie, en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Uit al die ervaringen heeft hij nu een serie van technieken samengebracht tot één prachtig geheel: ‘Lachen is Gezond!’ Als in een achtbaan ga je door verschillende fases: er zijn pieken en dalen, scherpe bochten en een vrije val!  “You will blow your mind” want in een achtbaan heb je geen tijd om na te denken. Je kunt je maar het beste overgeven en aan het eind van de rit denk je maar één ding: ‘WOW !’

 

Arno geeft deze workshop op diverse plekken in Nederland om meer FUN en bewustzijn  te brengen in onze serieusheid en te lachen om onszelf.

 

Trainingsduur: +/- 2 uur

Trainers: Arno ten Veen en evt. assistenten

PRIJS:  595,- (exclusief BTW) 

"Lachen is bevrijdend!"

"Een absolute aanrader!" 

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418