Jaartraining: De Bevrijding

“Jij bent uniek! Laat nu je volle potentieel tot bloei komen!"

 

Als een rups die losbreekt uit zijn cocon en getransformeerd tevoorschijn komt als een prachtige vlinder.

 

 

ONTDEK JE WARE ZELF & MAAK JE VRIJ!

Onderzoek de samenhang tussen je gedachten, lichamelijke spanningen, gevoelens, emoties en je adempatronen.  Zo wordt je steeds bewuster van hoe jij je eigen werkelijkheid creeert. Inzicht in jouw energiestroom en waar deze blokkeert, geeft mogelijkheid tot verandering. Hiermee ontstaat keuzevrijheid, grip op eigen gezondheid en vreugde.

In deze training bevrijdt je jezelf van alles wat je niet bent. Alle energie die je voorheen gebruikte om veilig in je cocon te blijven, komt nu vrij als Levensvreugde! Je gaat voorbij conditioneringen, negatieve gedachtes en onbewust zelfopgelegde beperkingen!  Open jezelf, ontspan, laat liefdevol bewustzijn stromen en voel je vrij!

 

PERSOONLIJKE AANDACHT

We kiezen voor een minimum van 8 deelnemers en een maximum aantal van 16 deelnemers. Hiermee beogen we dat iedereen echt het groepsgevoel kan ervaren en tegelijkertijd voldoende individuele begeleiding en aandacht ontvangt. Zo creeren we een veilige en intieme groep waarin iedereen zich thuis kan voelen en waar heling plaats kan vinden.

 

PERSOONLIJKE GROEI & PRE-COACHING TRAINING

Deze jaartraining is een Pre-coaching Training. Het is de instap voor de opleiding tot Adem coach. 'De Bevrijding' gaat over jou! Het eerste weekend maak je jouw persoonlijke doelstelling helder. Deze loopt als een rode draad door de training. De gehele training heeft als doel een verdieping te brengen in je leven en stevigheid en kracht te vinden in jezelf. En in het tweede deel vind je jouw plek in het leven.

 

We werken aan het openen van je hart en lichaamswijsheid, we leren je hoe je meer grip krijgt op je gezondheid en op je energie. Thuis kun je ook verder met de training, alleen of samen. met je medestudenten. Met elkaar delen hoe het met je gaat, elkaar helpen om je doelstellingen te halen en meditaties te beoefenen. Persoonlijke groei doe je samen!

 

De effect van de training zal groter zijn als je het in je dagelijkse bestaan toepast en integreert. Dus geven wij soms eenvoudige opdrachten mee. Visualiaties, meditaties, ademtechnieken, gigong en yoga oefeningen. Ook is het mogelijk om de meditaties op CD aan te schaffen.

 

PROGRAMMA

Het totale programma bestaat uit acht weekenden, met elk zijn eigen thema. Sommige weekenden zijn van vrijdagavond t/m zondagavond. Andere van donderdagavond t/m zaterdagavond! Voor de duidelijkheid: De aankomst donderdag of vrijdag is steeds rond 18:00 uur. Ontvangst met soep en broodjes. Start van het avondprogramma is om 20:00 uur. We eindigen elke bijeenkomst op zaterdag of zondag rond 17:00 uur. Er is dan geen afsluitende maaltijd inbegrepen.

De training is opgesplitst in twee delen. Het is hierdoor ook mogelijk om alleen het eerste deel of alleen het tweede deel mee te doen. Alle weekenden samen vormen een samenhangend geheel. We adviseren om het hele programma te doorlopen zodat je het beste uit de training en het beste uit jezelf kunt halen!

 

Deel 1: Vier weekenden. In dit deel richten we ons vooral naar binnen, een ontdekkingstocht naar je zelf. Hierbij gaat het om het doorzien en loslaten van oude patronen.

Deel 2: Vier weekenden. Nu kom je uit je 'cocon'. Hier stap je in de kracht van je ware Zelf. Je verbindt je met de mensen en de wereld, en maakt stappen in het bewust creeren/manifesteren van jouw droom in deze wereld.

 

TRAINERS:

Arno ten Veen, gastdocenten en assistenten!

 

Open Inschrijving:

Weekend 5, het Warm Water Rebirthing weekend staat open voor inschrijvingen van mensen die niet deelnemen aan de Jaartraining. Wel is enige ademervaring gewenst. Neem daarom contact met ons op. De waarde van het warm water rebirthing weekend voor open inschrijvingen is: € 450,- 

DATA  2015

DEEL 2: De Reis naar buiten        

5.  Warm Water Rebirthing                   25, 26, 27 September 

     van Rups tot Vlinder

6.  Personal Power                               29, 30, 31, Oktober                  

     Verantwoordelijkheid & Vrijheid

7.  Het collectieve Hart                         27, 28, 29 November

     Delen in Vreugde

8.  Manifesteer je dromen!                   08, 09, 10 Januari 2016

     Van Visie naar Werkelijkheid 

De Jaartraining 2017 krijgt een nieuwe vorm.  Mogelijk wordt de opzet van 8 weekenden veranderd. In de zomer van 2016 komt hier duidelijkheid over en dan zullen de juiste data op deze pagina vermeld worden.

DEEL1: De Reis naar binnen  

1.  Wie ben ik?                                       

     Je Ware Zelf ontdekken

2.  Emotional Healing                        

     Van Schaduw naar Licht     

3.  Terug naar je Hart                        

     Love is always the Answer 

4.  Relaties & Intimiteit                              

     Innerlijk Kind, Persoonlijke Wet

 

PRIJS: € 1650,- 

Vroegboek korting: € 1495,-

Individuele betalingsregelingen zijn mogelijk.

 

 

DEEL 2: De Reis naar buiten        

5.  Warm Water Rebirthing                

     van Rups tot Vlinder

6.  Personal Power                             

     Verantwoordelijkheid & Vrijheid

7.  Het collectieve Hart                      

     Delen in Vreugde

8.  Manifesteer je dromen!                

     Van Visie naar Werkelijkheid 

 

PRIJS: € 1650,- 

Vroegboek korting: € 1495,-

Individuele betalingsregelingen zijn mogelijk.

VOOR WIE?

Iedereen is welkom in de Jaartraining. Er zijn vele momenten in een mensenleven die vragen om begeleiding en persoonlijke groei. Om te bepalen of deze training juist is voor jou, zullen wij met iedereen voorafgaand een gesprek hebben. Zo kunnen wij gezamelijk kijken naar wat bij jou past en of de 'timing' juist is.

 

 

Redenen om mee te doen:

- Emotionele stabiliteit creeren: Omgaan met stemmingswisslingen en

  depressieve gevoelens. Leren uiten of juist beheersen van emoties.

  Openen voor eigen gevoeligheid en emoties.

- Beperkende gedachtes en overtuigingen ontdekken en

  herschrijven.

- Ontspanning in lichaam en geest: Loslaten van spanningen/stress.

- Persoonlijke groei: Leven in liefde en vrijheid. Bewust worden van jezelf

  en je levensdoelen.

- Steun en begeleiding bij veranderingsprocessen.

- Fysieke klachten managen: Vermoeidheid, slaapproblemen, 

  energiegebrek, ademproblemen (hyperventilatie, astma), hartkloppingen,

  chronische spierpijn.

- Spiritueel Bewustzijn openen en je verbonden voelen met grotere 

  geheel.

Adem is Leven!

Adem is de  drager van prana, puur bewustzijn. Bewust ademen herstelt het contact met je lichaam en reinigt lichaam en geest van alles wat niet gelijk is aan puur bewustzijn. Bewust ademen herstelt je gezondheid, je energie niveau en vitaliteit. 

 

Je lichaam is je GPS!

Wanneer je goed in contact bent met je lichaam, gecentered, dan wordt je niet zo snel van de wijs gebracht. Je laat je dan niet makkelijk meeslepen in de hectiek van het leven. Goed in je lijf weet je wie je bent, voel je en weet je wat je wil. Je weet wat je nodig hebt en waar je grenzen liggen.

 

Voorbij het Denken

De wortel van al je problemen is het Denken. Je denken is namelijk op hol geslagen... In meditatie gaan we ver voorbij het denken. Je mind anders leren gebruiken! Hier gaat het op onze aandacht op een juiste manier te sturen, zodat negatieve gedachten langzaam maar zeker afzwaken en je tussen de gedachtes in steeds meer stiltes zult ervaren. En in de stilte kan de extase van het bestaan door je heen stromen.Niets te doen, alleen maar te zijn...

 

Vriendschap, Liefde, Verbinding

Vriendschap gaat over aandacht in je relaties, intimiteit, je open en kwetsbaar durven opstellen. Over Liefde en Verbinding. Luisteren zonder oordeel. Als je lang en intens mediteert, kom je vanzelf uit bij Liefde, wordt je vanzelf meer en meer liefdevol... Als je intens liefhebt wordt je vanzelf meditatief, dan wordt je liefhebben een meditatie..Sommige mensen kunnen makkelijker mediteren, anderen kunnen makkelijker liefhebben. Uiteindelijk komen die twee samen.

 

Technieken die wij gebruiken in de training:

 

1. ADEMWERK

    Rebirthing, Reichiaans Ademwerk,

    Transformational Breathing.

    Winterzwemmen! (Basis is de ademhaling)

 

2: LICHAAMSWERK

    Bio Energetica, Reichiaans Lichaamswerk, Yoga

 

3. MEDITATIE

    Osho actieve Meditaties, Zen meditatie,   

    Humaniversity Sociale Meditaties

    Adem & Extase Meditaties (door ons ontwikkeld)

 

4. EMOTIE BEWUSTZIJN 

    Humaniversity style Emotional Release, Regressie

 

5. ENERGIE MANAGEMENT

    Energetische tantra oefeningen,  Chineng Qigong

VRIJ ZIJN

'Vrijheid van' is de eerste Vrijheid. Je bent ergens tegen. Je breekt los van beperkende structuren, situaties of mensen.. Dan komt de volgende stap: 'Vrijheid voor'. Je creeert vanuit je hart. Je geeft je energie aan iets. Je bent ergens voor.. De derde stap: 'Gewoon Vrijheid'. Dat is de hoogste en uiteindelijke vrijheid waarin je gewoon jezelf bent en respons geeft van moment-tot-moment."

Osho - Vrijheid, de moed om jezelf te zijn.. 

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418