Ademworkshop - Het ijsbad!

Versterk je Immuunsysteem!

 

Vol en diep Ademen   -   Concentratie & Focus   -   De kracht van intentie

 

Meditatie & Innerlijke stilte   -   Overwin je angst

 

Trainingduur +/- 3  uur

Trainers: Arno ten Veen, Arjan Bakker, assistenten.

 

PRIJS:  75,- EURO  (excl  BTW) per persoon.

Minimum 10 deelnemers.

Boost your Personal Power!!

 

Als je onderstaande goed leest dan zal het duidelijk zijn dat deze training zo'n diep en blijvend effect op de deelnemers heeft waar iedereen, ook uw bedrijf, nog lang plezier van zal hebben. Er ontstaat bij alle deelnemers een nieuwe ervaring van hun innerlijke Kracht. Deze training is een boost voor de Personal Power van uw medewerkers! Deze kracht komt hun en uw bedrijf direct ten goede!

 

1. Diep ademen

Ter voorbereiding op het ijswater leer je (op het droge) eerst goed diep te ademen. De extra hoeveelheid zuurstof in je lichaam en hersenen sturen het parasympathische zenuwstelsel aan. Door deze manier van diep ademen verandert er al veel in je lichaam en geest. Het lichaam geeft al meteen een boost aan je immuunsysteem en je mind gaat relaxen. Het beoefenen van deze diepe ademhaling bereidt je voor op de diepe ademhaling die je nodig hebt en toepast zodra je het ijswater instapt!

2. Ontspannen

Als je eenmaal het ijswater ingestapt bent, moet je diep ademen en je diep ontspannen. Dat betekent langzaam en rustig doorademen! Alleen dan kunnen je geest en lichaam tot absolute kalmte komen. Hoe dieper je ontspant hoe makkelijker het is om in het ijswater te zijn. Als je niet ontspant is er stress of angst. Dan kun je je hoofd niet koel houden in het koude water! Bovendien zul je hoog, snel en ontegelmatig gaan ademen wat nog meer stress stofjes in je lichaam brengt. Het advies is dus: diep ademen en diep ontspannen! In combinatie met ijskoud water krijg je dan de maximale hoeveelheid aan endrofienen en andere gunstige stofjes in je lijf. Je voelt je prima! 

3. Overgave

Als je ontspannen bent, dan ben je in een overgave. Dan is er geen strijd, geen angst, geen stress. Dan is er absolute kalmte en overgave. Dan kun je ervoor kiezen om helemaal kopje onder te gaan, nog net iets dieper in de overgave te gaan. Dit is een machtig moment! 

4. Heerlijk

Je adem is vrijwel genormaliseerd, je ontspanning en overgave zijn totaal en je voelt je heerlijk. 1 tot 2  minuutjes is genoeg, om alles in lichaam en geest te resetten! Je voelt vanzelf wanneer het tijd is om er weer uit te gaan.

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418