AANBOD GROEPSWERK

 

Hieronder vind je een overzicht van ons aanbod in groepsverband. Het zijn de verschillende vormen waarin we onze levenskunst en levenskennis doorgeven aan groepen. Dit doen we in de vorm van: Adem sessies & Coaching, Workshops,  Masterclasses, Special Classes, Cursussen, Training & Opleiding en Retraites.

Adem sessies & Coaching

Workshops

Masterclasses & Special Classes

Cursussen

Training & Opleiding

Retraites

ADEM SESSIES  &  COACHING ~ 2 personen of meer

De ademsessies en -coaching vinden vaak individueel plaats, maar zeker ook in duo-sessies. Dan begeleid ik twee personen tegelijk. Soms krijg ik moeder en dochter op bezoek, soms partners. Verder hebben mensen vaak hun eerste ademsessie in groepen tijdens workshops, ofwel door mijzelf georganiseerd (vaak in yogascholen) ofwel komt er een groepje vrienden of vriendinnen langs. ALLES IS MOGELIJK.

 

Door middel van ademwerk ondersteunt Arno mensen om weer helemaal zichzelf te zijn. Mensen komen met uiteenlopende klachten en hulpvragen bij me. Van algemene stressklachten tot een gevoel van zinloosheid, van een gevoel vast te zitten in het leven tot specifieke relatieproblemen. Van depressie en burn-out tot slapeloosheid, etc. De sessies bestaan voor 20% uit praten, 80% besteden we aan lichaamswerk en ademwerk. Hierdoor ervaart je de samenhang tussen denken (overtuigingen), gedrag (handelen) en adempatronen, en hoe zich dat manifesteert in je eigen lichaam. Zo herstelt de natuurlijke balans en harmonie tussen lichaam en geest.

 

Je een tijdje door een coach te laten begeleiden is misschien wel een van de belangrijkste dingen die je kunt doen voor je persoonlijke groei, gezondheid en welzijn. Soms gebeurt dat na het volgen van een workshop, omdat men dan pas de kracht van de adem ervaren heeft. Soms na het lezen van mijn boek, omdat men geraakt is door bepaalde passages of nieuwsgierig is geworden en zelf het ademwerk aan den lijve wil ervaren. Of gewoon omdat men veel stress in het leven ervaart. Allemaal verschillende redenen om de helende kracht van de adem zelf te ervaren.

 

De als je eerste ademsessie een fantastische ervaring voor je is, als het je raakt en je wil er individueel mee doorgaan, dan vraag ik van jou een commitment voor minimaal 5 sessies. Een goede frequentie voor het doen van sessies is 1 x per 14 dagen. Je commitment is belangrijk, zodat jij echt de de tijd neemt voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat is namelijk een proces. Je hebt een hele tijd gedaan om patronen en overlevingsstrategieën te maken voor jezelf, die nu tegen jou werken, die je nu - na zoveel jaar trouwe dienst - beperken om optimaal van het leven te genieten. Die vastgeroeste patronen zijn niet in 1 of 2 sessies doorbroken... Neem dus de tijd voor jezelf. Je verdient het allerbeste!

 

Het volgen van sessies of coaching zal je levenslust en levensvreugde bevrijden die eerst opgesloten zaten in je afweer, in je angst, in je ongemak, je stress, je burn-out, etc.

VOORDELEN ADEMSESSIES: Ontdek je levensdoel, Van jezelf houden, Meer energie en vitaliteit, Diepe ontspanning (mentaal en fysiek), Inzicht in samenhang denken, voelen, emoties en gedrag. Een gevoel van thuiskomen, Meer concentratie en focus, een heldere en kalme geest, een ontspannen lichaam. Positiever in het leven staan, algeheel gevoel van welzijn en overvloed. Opent je hart, je ervaart meer levensvreugde. Detox: Verbetert je gezondheid.

KLACHTEN  DIE SNEL VERMINDEREN OF GENEZEN DOOR ADEMSESSIES: Burn-out, depressie,angst en paniek, benauwdheid, hyperventilatie, hoofdpijn en migraine,  spijsverteringsproblemen, huidproblemen (bv eczeem), ademhalingsproblemen, adhd, faalangst, lage zelfwaardering, examenvrees, zinloosheid en doelloosheid, stress en drukte in je hoofd, slaap problemen (insomnia).

WORKSHOP

ADEMWORKSHOPS

TRAINING
&
OPLEIDING

PARTICULIEREN & BEDRIJVEN

CHI NENG QIGONG WORKSHOPS

SPECIAL
CLASSES

ADEMWERK

&

EMOTIONEEL LICHAAMSWERK

RETRAITE
CURSUS
MASTER
CLASSES

ADEM & ONTSPANNING Masterclass

CHI NENG QIGONG Masterclass

Er zijn op dit moment geen retraites gepland.

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418