top of page
De luxe huisjes op Quinta Lua Branca
Casa Estrelas
Casa Estrelas.jpg
grote slaapkamer (2 x 1pers.bed).png

Casa Estrelas is een houten chalet met twee slaapkamers, een badkamer en een overdekt terras. Een grotere slaapkamer met twee eenpersoons bedden. Die kunnen naar wens uit elkaar geschoven worden. Daarnaast is er een kleinere slaapkamer met een eenpersoonsbed.

Casa Joao
veranda casa joao.jpg
woonkamer.jpg
loft sl.kamer (2 x 1 pers.bed).jpg
kl. sl.kamer (2 x 1 pers.bed).jpg
douche-toilet.jpg

Casa Joao is een groot houten huis, met woonkamer, keuken, badkamer en een groot overdekt terras met een schitterend uitzicht op de vallei en de bergen van Spanje. Er zijn twee slaapkamers met 4 eenpersoonsbedden. De bedden kunnen indien wenselijk uit elkaar geschoven worden. Er is ook een loft met twee eenpersoonsbedden.

Casa Santa Maria
woonkamer.png
woonkamer-keuken.jpg
terras met uitzicht.jpg
slaapkamer (2 x 1 pers.bed).jpg
woonkamer 2.jpg

Casa Santa Maria is het stenen gastenhuis. Een grote woonkamer, een open haard, en een prachtige keuken. Er is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In de woonkamer bevindt zich een slaapbank voor 1 of 2 personen. Het huis heeft een prettig en groot overdekt terras met prachtig uitzicht.

Adega de Vinho
uitzicht adega de vinho.jpg
natte ruimte.jpg
slaapkamer (2 x 1 pers.bed).png
terras adega de vinho.jpg

Adega de Vinho is de voormalige wijnmakerij, beneden in het huis van eigenares Carla. Er is een kamer met een twee persoonsbed, een badkamer en een terras met prachtig uitzicht. Deze ruimte is normaal gesproken beschikbaar voor verhuur, maar tijdens retraites is het meestal de ruimte voor de groepsleiders.

Waarde retraite: 1295,-

7 Overnachtingen, 3 maaltijden per dag, Prachtige Natuur, 2 tot 3  Sessies per dag,

Diepe Transformatie, en nog veel meer! 

Vroegboek Korting = 100,- als je voor 1 maart boekt!

Uiterste boekings- en betaaldatum is 1 mei 2022.

Betaling in termijnen is mogelijk. Stuur ons een email met je wensen, (dieet) bijzonderheden, etc.

Meld je aan via onderstaande button, of bel met Ilanit: 0626110498

De Quinta is goed te bereiken met openbaar vervoer. Het beste is om op Lissabon te vliegen. Daarvandaan gaat elk uur een bus naar Portalegre, voor ongeveer 15,- Van Portalegre neem je een taxi naar de Quinta voor 5,-  Na je aanmelding ontvang je van ons wat nummers van taxi's. We zullen ook een groepsapp maken zodat mensen met elkaar kunnen carpoolen als ze dat willen.

bottom of page