top of page
Dag Retraite
Love, Life, Laughter

Meditatie, Verbinding, Sharing, Ademwerk, Klankbad, Lachen en Huilen!

Samen Lunchen podluck

Profound Inner Healing

Op dit moment is er niets gepland

Dynamic-Freak-out-4.jpg

Je komt als vanzelf tot totale zelf acceptatie en onvoorwaardelijke totale liefde voor jezelf en de wereld om je heen.

LLL is een celebration, een vieren van het leven, het vieren van jezelf, je bestaan.

Er rest je dan alleen nog het lachen om jezelf, om de kosmische grap van het bestaan... Stilte daalt dan vanzelf op je neer...

LLL is erop gericht je bevroren vastzittende energie te bevrijden. Je Prana/Qi, dwz je levensenergie, te activeren en te laten stromen. Soms zit er wat vast in het denken, soms in het fysieke lichaam en soms is het een emotie die vastzit.

Door te glimlachen naar je afkeuring en onderdrukking gaat de energie weer stromen. Alles mag er zijn, jij mag er helemaal zijn, met al je mooie en positieve kanten en ook met je 'mindere' kanten.

Lachyoga

Dieper

Een wekelijkse les of zelfs een workshop van 2 of 3 uur… Het vliegt meestal voorbij. Door een hele dag samen door te brengen kunnen we dieper gaan. Dat wil zeggen, we kunnen dan meer licht laten schijnen, en meer bewustzijn, heling en transformatie creëren.

 

Wat gaan we doen?

Sharing

Verbinding

Actieve en Stilte Meditatie

Ademwerk

Klankbad

Lachen en Huilen!

 

Ook gaan we samen lunchen, iedereen neemt iets gezonds en lekkers mee, om te delen met elkaar.

 

Thema

Ieder heeft zo zijn of haar eigen thema’s die op dit moment (of al heel lang) spelen in je leven. Dit neem je mee in je sessies.

 

Celebratie

LLL is een ‘celebration’, een vieren van het leven, het vieren van jezelf, je bestaan. Dat wat je eerst veroordeelde, afkeurde, en onderdrukte, transformeer je naar acceptatie, dankbaarheid en celebratie.

 

Stilte

Er rest je dan alleen nog het lachen om jezelf, om de kosmische grap van het bestaan... Stilte daalt dan vanzelf op je neer...

val-vesa-624638-unsplash.jpg
bottom of page