Curriculum Arno ten Veen

Ik begon als 16 jarige met meditatie en self-healing. Op mijn 23e koos ik definitief het levenspad van persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustzijn.

 

Sinds 1991 is Osho mijn spiritueel leraar. Van Osho heb ik geleerd dat Vrijheid en Verantwoordelijkheid, Liefde en Meditatie samengaan. Genieten van je leven is mogelijk als je bereid bent volledig verantwoordelijk te zijn voor je keuzes, creaties, gedachten, dromen en relaties. “Het leven is een prachtig Avontuur!”

 

In 2004 ben ik het sjamanisme in gedoken: de Zweethut ceremonie, Vision Quest, en heb ik mij opnieuw verbonden met (Moeder) Aarde, Vuur, Water en Lucht. Voor het werk met paddestoelen en de magische drank Ayahuasca ben ik bij de sjamanen in de Amazone en de Andes geweest. Hier heb ik o.a. geleerd mijn hart te openen en me over te geven aan dat wat is..

 

Ik heb de volgende Trainingen en Opleidingen gedaan: 

 

Ademtherapie

   Rebirthing ademtherapie (2 jaar)

   Neo-Reichiaanse Therapie en Energetische Integratie

   (2 jaar)

Tantra, Relaties, Intimiteit en Seksualiteit

   Sex Counsellor Training Osho Humaniversity (2 years)

   Encounter Training Osho Humaniversity (2 years)

 

Meditatiebegeleider

   Osho Actieve Meditaties

   Aum meditatie Osho Humaniversity

   Sociale Meditaties Osho Humaniversity

   Zen, Vipassana

  

Yogadocent 

   Power Yoga (adem, flow en kracht)

   Ashtanga & Freestyle Vinyasa (flow en adem) (1,5 jaar)

   Iyengar Yoga (techniek, alignment) (2 jaar)

.

Chi Neng Qigong

   Level 1 certificaat in 2017.

 

Arno​:

 

Bewust Verbonden ademen creeert zo'n sterke stroom van energie in je lichaam dat je niets meer kan doen dan de stroom toe te laten, je over te geven aan de stroom van je eigen levensenergie!

 

Of je over te geven aan de universele energie die door jou heen stroomt! Zo herstel je de verbinding tussen jou en Existence!

 

We ademen allemaal...De die​ren, de planten, de insecten, de vogels.. Al onze broeders en zusters op deze planeet ademen.. Zo ademen we elkaars adem en zijn we verbonden met elkaar en al dat is..De werkelijke therapeutische begeleiding bestaat uit mezelf te zijn, liefdevol, aandachtig en aanwezig. Gewoon van mens tot mens een liefdevolle (ja zelfs vriendschappelijke) verbinding aan te gaan, zonder oordeel, zonder verwachting. Dan mag ik zijn wie ik ben, dan mag mijn client zijn wie hij/zij is...  Daar vindt de heling plaats...

Arno's informatieve website:

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418