PRIVE ADEMSESSIES &  COACHING

Burn-out?  Depressief?  Stress?  Chronisch Vermoeid?  Lusteloos?   Doelloos?

  Je Adem is je belangrijkste Bron van Energie!

  Adem je totaal Ontspannen, vol Energie en Levenslust!

ERVAAR

TOTALE  ONTSPANNING, LEVENSVREUGDE,

EXTASE!

ADEM

 

DIEP, RUSTIG,

 

VERBONDEN!

HERSTEL HET CONTACT MET DE GROTE UNIVERSELE ADEM EN VOEL JE VERBONDEN MET AL DAT IS....

Ik werk vooral vanuit Liefde en Compassie. Liefde en compassie voor het proces van mijn cliënten. Waar ze doorheengaan, wat hun weerstanden zijn en hun angsten, waar ze moed kunnen opbrengen... Alles... Ik hou van mijn cliënten, ik hou van het ademproces en natuurlijk hou ik ook van mezelf! Liefde is oordeelloos. Ik heb vele hoeken van mijn Mind en emoties gezien en doorleefd. Daarom vind ik niet snel iets raar of gek aan een ander. Ik nodig je uit om je vrij te voelen en (de waarheid over) je huidige situatie met mij te bespreken.

 

De meeste mensen beginnen hun adem sessies of coaching met een kennismakingssessie. Als het je bevalt en je zou ermee door willen gaan, dan zou het je helpen als je een commitment voor in ieder geval 5 sessies maakt. Een goede frequentie voor het doen van (de eerste 5) sessies is 1 x per 14 dagen. Maar het is heel persoonlijk hoe jij dat wilt en kunt invullen. Het is ook afhankelijk van hoeveel tijd jij thuis besteed aan adem(oefeningen) en je thuisopdrachten die je soms aan het eind van een sessie meekrijgt. Je commitment is belangrijk, zodat jij echt de de tijd neemt voor je persoonlijke groei en ontwikkeling. Dat is namelijk een proces. Je hebt een hele tijd gedaan om patronen en overlevingsstrategieën te maken voor jezelf, die nu tegen jou werken, die je nu - na zoveel jaar trouwe dienst - beperken om optimaal van het leven te genieten. Die vastgeroeste patronen zijn niet in 1 of 2 sessies doorbroken... Neem dus de tijd voor jezelf. Je verdient het allerbeste!

 

Het volgen van sessies of coaching zal je levenslust en levensvreugde bevrijden die eerst opgesloten zaten in je afweer, in je angst, in je ongemak, je stress, je burn-out, etc. Er kan een moment komen in de sessies, zo ergens tussen de 3e en de 7e sessie, dat je veel weerstand tegen de sessies of je coach ervaart. Dit is eigenlijk een heel goed teken! Het laat zien dat je dicht bij je kern komt. We willen meestal bewust wel veranderen, maar het Ego en je onderbewuste willen waarschijnlijk alles bij het oude houden. Overlevingsmechanismen en oude patronen worden dan (onbewust) ingezet. Oude overtuigingen, gedrag, vecht- en vluchtmechanismes... Het is een (voorlopig) laatste stuiptrekking van het ego. Daarom is het goed dat je je van te voren commit om ook tijdens deze fase van je groeiproces je blik gericht te houden op je doelstelling en door te gaan met de sessies.

 

Waar het behulpzaam is zul je opdrachten en oefeningen meekrijgen voor thuis.

 

Extase: We maken uiteraard het hele proces zo plezierig mogelijk voor je! Bewust verbonden ademen geeft je direct zoveel zuurstof en Prana (levensenergie) dat je je aan het eind van elke sessie gelukzalig voelt, extatisch. De meeste mensen geven aan dat ze zich nog nooit in hun leven zo totaal ontspannen hebben gevoeld. En hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe makkelijker het is je leven bij te sturen in de gewenste richting!

Het mooiste geschenk aan jezelf!

Individuele sessie

Duur: +/- 2 uur

Lokatie:

- Lekpoort 14, 2152 HS Nieuw-Vennep

- Yogaschool Yogatoday te Weesp (+ € 20,-)

- in overleg op lokatie bij jou (prijs in overleg)

PRIJS: € 119,- per 2 uur. 

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur.

 

Duo sessie (met z'n tweeën tegelijk ademen)

Duur: +/-  2 uur

Lokatie:

- Lekpoort 14, 2152 HS Nieuw-Vennep

- Yogaschool Yogatoday in Weesp (+ € 20,-)

- in overleg op lokatie.bij jou (prijs in overleg)

Begeleiding van 2 personen tegelijk (met 1 ademcoach)

PRIJS:   € 149,- per 2 uur

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur

 

Groeps sessie (op lokatie (yogastudio of anders) of bij je thuis, als jij het organiseert)

Duur:  +/- 3 uur

Lokatie: in overleg

PRIJS: in overleg!

WAT DOEN WE PRECIES IN ZO'N PRIVE ADEMSESSIE / COACHING?

Lekker van jezelf houden! Het mag!

Persoonlijke Doelstelling

Jouw Persoonlijke Doelstelling staat centraal tijdens de coaching- en ademsessies. In de eerste sessie besteden we veel aandacht om deze doelstelling helder te omschrijven. Ook dienen we het eens te zijn over de te bewandelen weg. Indien nodig passen we het onderweg nog wat aan en aan het eind weten we dan of je doelstelling behaald is, of de coaching succesvol is geweest!

Emotioneel
Lichaamswerk

Om de spanning of ongemak in je lijf heel gericht aan te pakken kan ik gebruik maken van Emotioneel Lichaamswerk. Je leert je energie op te laden om vervolgens (de spanning of emotie) te ontladen: dit noemen we 'emotional release'. Het is mogelijk dat je specifieke oefeningen leert in de sessies en die thuis regelmatig gaat beoefenen. Denk ook aan wat zachtere vormen van lichaamswerk zoals Yoga- en Qigong oefeningen, om je beter in contact met je lijf te brengen of meer te aarden bijvoorbeeld. Yoga en Qigong helpen je ook om geleidelijk spanningen uit je lijf los te laten. Soms zijn de intensievere therapeutische technieken meer geschikt, uit bijvoorbeeld de Bio-Energetica, Reichiaans Lichaamswerk en Rebalancing: Als de emoties behoorlijk hoog zitten en vragen om een ontlading, dan kunnen we specifieke technieken gebruiken voor Emotional Release. Dat zal opluchten!

Je bent al het goede waard!

Ademwerk

Het werken met de adem staat als methode centraal. Spanning zet je namelijk eerst vast door je adem te minimaliseren en/of vast te zetten of in te houden. Je ademhalingsspieren kunnen chronisch gespannen zijn en dat leidt ertoe dat je je in een continue staat van stress (vecht of vlucht reactie) bevindt, waardoor het je maar niet lukt om tot rust en ontspanning te komen. Het lichaam maakt dan continu stresshormonen aan (o.a. Cortisol en Adrenaline) waardoor je gestressed blijft, zowel in lichaam als geest.. Door je adempatroon te veranderen, door bewust verbonden te ademen, ontstaat een nieuwe sitauatie. Dan ga je spanning ontladen en je lichaam maakt endorfinen (gelukshormonen) aan.Het wordt dan ook ineens weer makkelijk om positief te denken. Dan wordt je hele groeiproces een stuk makkelijker!

Meditatie
&
Mindfulness

Een mens denkt gemiddeld 40.000 - 60.000 gedachten per etmaal! Om gek van te worden! De wortel van alle problemen is het Denken! Daarom roeien we het graag bij de wortel uit! Coaching en Therapie zou de plank mis slaan als er geen aandacht zou worden besteed aan meditatie. Er zijn actieve meditaties, speciaal voor de onrustige westerse mens, en er zijn stilte meditaties. Hoe het ook zij, in meditatie gaan we voorbij aan het Denken. Hier kun je je beoefenen in Innerlijke Rust en Stilte. Eindelijk is er niets meer te doen of te zeggen. Alleen maar te zijn, In stilte,vrede, vreugde en Gelukzaligheid...

Adem en Extase

Lekpoort 14, 2152 HS, Nieuw-Vennep

Mobiel: 06-53817402

email: ademenextase@gmail.com

NL05 ABNA 0406477418