Activeer je Licht Lichaam

Ik ben Licht, jij bent Licht, wij zijn Licht. We zijn allemaal gemaakt van sterrenstof! Dit Licht wordt ook Prana of Qi genoemd. Het is puur Bewustzijn. Dit is een workshop waarin we krachtige technieken gebruiken om ons Licht Lichaam te activeren, door middel van Klank, Qi, Adem en de Kracht van het Woord, in mooie heilzame combinaties.

 

Klank

Je frequentie stijgt door de klank en vibratie van Ilanit’s klankschalen alsmede door de klank van je eigen stem. Elk woord dat je denkt en spreekt heeft een frequentie. We gebruiken affirmaties die de licht- en liefdes frequentie in zich dragen.

 

Qi

Door middel van Qigong en Pranayama verbrand je oude toxische gedachten en materiaal met een lage frequentie. Je vervangt het met pure nieuwe frisse energie, met een hoge vibratie.

 

Adem

Door zacht bewust verbonden te ademen (= rebirthing, circular breathing) adem je het oude uit, dat wat je niet langer nodig hebt, de lagere energieën… En met elke in-ademing neem je nieuwe frisse energie op. Adem is de drager van pure Prana, puur Licht, puur Bewustzijn. Je bewustzijn verruimt, terwijl je je Licht Lichaam activeert.

 

Kracht van het Woord

Met de kracht van het gesproken woord (affirmaties) vervang je gedachten en overtuigingen met een lage vibratie door nieuwe positieve gedachten die licht uitstralen. Het is zo plezierig om mooie positieve gedachten te denken en uit te spreken. Je kan er high van worden! Je hogere Zelf komt als vanzelf tevoorschijn!

 

Je begeleiders

Arno heeft 30 jaar ervaring op het gebied van persoonlijke groei, ademwerk, meditatie en yoga. Hij heeft daarin verschillende meesters, sjamanen en leraren ontmoet. Sinds 1991 is Osho zijn Guru. Ilanit is als jong meisje opgegroeid in verschillende Osho communes. Zij werd omringd door spiritualiteit en meditatie.

Arno & Ilanit werden verliefd in 2020. Hun levensmissie is het begeleiden van mensen in spirituele groeiprocessen. “Vanuit deze passie zijn we gaan samenwerken en bieden we prachtige workshops aan. We delen dezelfde passies in het leven en hebben ook nog eens dezelfde Guru: Osho! Wij delen graag onze liefde, ervaring en kwaliteiten met je en zien ernaar uit je te mogen ont-moeten.”

Adem nieuwe frisse energie in, als licht, puur wit licht. Dit is de Universele Oer Energie, ook wel Qi en Prana genoemd. Neem het Licht in je op en laat het naar al je cellen stromen.

Denk mooie en fijne gedachten, dat verhoogt je trilling en maakt je letterlijk (ver)licht!

 

Uitademend laat je je negativiteit, je zorgen je angsten, kortom al je spanningen los... Laat maar gaan... Je hoeft niets vast te houden... Je mag ontspannen, het is veilig en prettig...

White Light Particles!

  • Facebook

Arno Nistal ten Veen

Lekpoort 14

2152 HS Nieuw-Vennep