top of page

Activeer je Licht Lichaam

Ik ben Licht, jij bent Licht, wij zijn Licht. We zijn allemaal gemaakt van sterrenstof! Dit Licht wordt ook Prana of Qi genoemd. Het is puur Bewustzijn. Dit is een workshop waarin we krachtige technieken gebruiken om ons Licht Lichaam te activeren, door middel van Klank, Qi, Adem en de Kracht van het Woord, in mooie heilzame combinaties.

 

Klank

Je frequentie stijgt door de klank en vibratie van Ilanit’s klankschalen alsmede door de klank van je eigen stem. Elk woord dat je denkt en spreekt heeft een frequentie. We gebruiken affirmaties die de licht- en liefdes frequentie in zich dragen.

 

Qi

Door middel van Qigong en Pranayama verbrand je oude toxische gedachten en materiaal met een lage frequentie. Je vervangt het met pure nieuwe frisse energie, met een hoge vibratie.

 

Adem

Door zacht bewust verbonden te ademen (= rebirthing, circular breathing) adem je het oude uit, dat wat je niet langer nodig hebt, de lagere energieën… En met elke in-ademing neem je nieuwe frisse energie op. Adem is de drager van pure Prana, puur Licht, puur Bewustzijn. Je bewustzijn verruimt, terwijl je je Licht Lichaam activeert.

 

Kracht van het Woord

Met de kracht van het gesproken woord (affirmaties) vervang je gedachten en overtuigingen met een lage vibratie door nieuwe positieve gedachten die licht uitstralen. Het is zo plezierig om mooie positieve gedachten te denken en uit te spreken. Je kan er high van worden! Je hogere Zelf komt als vanzelf tevoorschijn!

 

"Wij delen graag onze liefde, ervaring en kwaliteiten met je en zien ernaar uit je te mogen ont-moeten.”

Workshop Activeer je Licht Lichaam. Het energie veld.

Denk mooie en fijne gedachten, dat verhoogt je trilling en maakt je letterlijk (ver)licht!

Workshop Activeer je Licht Lichaam. White Light Particles.

White Light Particles!

Adem nieuwe frisse energie in, als licht, puur wit licht. Dit is de Universele Oer Energie, ook wel Qi en Prana genoemd. Neem het Licht in je op en laat het naar al je cellen stromen.

Uitademend laat je je negativiteit, je zorgen je angsten, kortom al je spanningen los... Laat maar gaan... Je hoeft niets vast te houden... Je mag ontspannen, het is veilig en prettig...

bottom of page